DATES: del 21 al 25 d’octubre de 2019
HORARI: 9h- 15h
PREU: 420 euros. Si portes un amic 350€.

ENTRENAMENT ACTORAL AMB CLOE XHAUFLAIRE. Torna a Barcelona!
Entrenament que barreja la meva experiència europea i el mètode de la Susan Batson per ajudar als actors a assolir una nova profunditat i especificitat en la seva feina. Crec que un actor que coneix bé el seu instrument pot explorar qualsevol tipus de personatge. Tu ets l’instrument i jo et guiaré a trobar la veritat dintre teu utilitzant les teves úniques experiències i transformant-les en art.
A través d’exercicis específics, t’enfrontaràs a les teves pròpies inseguretats, les teves pors i alliberaràs el teu instint.
Actuar és diversió, és jugar. I el joc està relacionat amb el teu infant. Aquest nen petit és el teu instint. Al alliberar els bloquejos et permetrà que aquest instint funcioni i operi per poder jugar lliurament. Arribar a l’essència del teu instrument et permetrà, amb les millors eines, crear qualsevol personatge. I, a més a més, millorar en qualsevol altre àrea de la teva vida.
La meva passió és ajudar actors i no actors a descobrir l’infinit de possibilitats que teniu al vostre abast. Si en teniu ganes us proporcionaré un viatge segur i transformador.

*Activitat dirigida únicament a persones majors d’edat.

RESERVA LA TEVA PLAÇA ENVIANT UN MAIL A cloexhauflaire@gmail.com