On el teatre batega

On el teatre batega som deu espais de creació i d’exhibició teatral de proximitat repartits per la ciutat de Barcelona, que compartim la vivència del teatre de prop.

Després de molts anys treballant junts en diferents campanyes culturals del país, ja fa dos anys que vam decidir fer un pas endavant i començar un camí plegats sota un mateix segell.

Els teatres de proximitat som un element essencial de la identitat del panorama teatral de casa nostra. Amb el projecte comú On el teatre batega volem destacar la importància de treballar en xarxa per crear aliances i sinergies més enllà dels nostres espais escènics, amb un compromís ferm amb la societat, el públic i amb els i les creadores teatrals.

Des dels nostres espais ens impliquem en les creacions dels professionals de casa nostra per fer-les realitat, amb projectes de suport a la producció, amb formació i assessorament, però sobretot treballant units per a la millora de les condicions de tots els i les professionals del sector. Som el nexe necessari entre els nous creadors i les companyies consolidades que busquen un espai escènic on trobar la complicitat del públic amb els seus projectes artístics.

En definitiva, per a nosaltres la proximitat va més enllà del format dels nostres espais i esdevé element principal de la identitat artística dels nostres projectes teatrals i senya de la nostra implicació amb els diferents professionals del sector teatral i amb la societat.

Una nova manera d’apropar-te a les 10 sales de proximitat que formen On el teatre batega, de viure experiències i activitats úniques i exclusives, i de formar part d’una comunitat que batega, s’emociona i gaudeix amb el teatre de proximitat.

El carnet de la Comunitat Batega té un preu de 40 euros (més 0,5€ de despeses de gestió), dura tota la temporada 23/24 (fins el 31 d’agost de 2024) i inclou:

  • La nostra programació a un preu exclusiu: descomptes d’entre un 20 i un 40% sobre el preu de venda anticipada i/o a taquilla en espectacles de les 10 sales (com a màxim 2 entrades per espectacle) 
  • Nit d’estrena: 1 invitació doble per a una de les estrenes de la temporada (subjecte a disponibilitat).
  • De la creació a l’escena: gaudeix d’assajos oberts, prèvies de les estrenes, converses i trobades postfunció…
  • Copes postfunció.
  • Celebrem junts: participa a les festes i presentacions exclusives d’On el teatre batega.

Suma’t-hi!