El Maldà celebra 10 anys!

El Maldà és un projecte d’Els Pirates Teatre, companyia de teatre nascuda l’any 2001. Aquest espai escènic únic a la ciutat de Barcelona per la seva història i la seva idiosincràsia, ofereix des del desembre de 2013 espectacles de teatre, música, dansa i cabaret, reflectint així l’esperit de la companyia. 

Fa 10 anys que Els Pirates Teatre vam inaugurar el teatre El Maldà. Companyies, públic i professionals de la cultura que ens heu acompanyat durant aquests 10 anys de creació cultural a la nostra singular sala de Ciutat Vella.
Per celebrar-ho, el dia 28 de novembre vam obrir les portes d’El Maldà durant tota la tarda i vam omplir el teatre amb alguns dels espectacles que més ens han marcat, amb els seus protagonistes i amb el públic que ha donat sentit a tot allò que hem fet.

Vam tenir la sort de poder comptar amb Balla amb mi, Barbes de balena, La Trilogia de l’amor, Els silencis dels telers i les cies The Feliuettes, Parking Shakespeare, Mos Maiorum, L’Excèntrica, Cia. La Viciosa, Cia. Fac-Òff, Col·lectiu Desasosiego, Cia. Epidèmia teatre, Enric Cambray, La Calòrica i Arnau Puig.

Gràcies a tothom, sobretot a públic i companyies, per una festa tan bonica!