Altres serveis

Concerts de “La banda ens apropa”

DIRECCIÓ ESCÈNICA · GUIÓ · INTERPRETACIÓ

La Banda Municipal de Barcelona, Apropa Cultura i Els Pirates Teatre celebren tres vegades a l’any un cicle de concerts relaxats matinals especialment pensats per a gent gran en situació de dependència o situació de vulnerabilitat.

Cada concert té un fil conductor que determina el repertori i la història que condueix al públic a través de les composicions que s’interpreten. En els darrers anys el projecte ha presentat diversos programes populars que tenen com a eix central l’opera, grans clàssics de la cançó i música de pel·lícula.

Els concerts s’interpreten a l’Auditori de Barcelona però també a altres espais escènics de la ciutat amb l’objectiu d’apropar el projecte als barris.

La formació de la Cobla Sant Jordi a l'escenari del Palau de la Música.

Celebració dels 40 anys de la Cobla Sant Jordi

DIRECCIÓ ESCÈNICA · GUIÓ · PRODUCCIÓ

La Cobla Sant Jordi va celebrar els seus 40 anys amb un concert únic al Palau de la Música de Barcelona. Un viatge, presentat per Laura Aubert i Bernat Cot, a través dels quaranta anys de la cobla per fer valer la feina feta i la bona salut del conjunt. La Cobla Sant Jordi ha esdevingut una de les grans formacions del nostre país, tot fent créixer i donant a conèixer la música per a cobla arreu del món. I amb una discografia que comprèn prop d’un centenar d’enregistraments.

Concert de Sant Esteve del Palau de la Música Catalana

DIRECCIÓ ESCÈNICA · GUIÓ · MOVIMENT · IL·LUMINACIÓ · PRODUCCIÓ

El Concert de Sant Esteve del Palau de la Música és la gran festa coral que reuneix l’Orfeó Català, el Cor de Cambra del Palau i els cors de l’Escola Coral cada 26 de desembre a la Sala de Concerts del Palau. Aquest ja tradicional concert omple, des de fa més de cent anys, de música coral la festivitat de Sant Esteve, tot oferint un repertori que mescla gran diversitat de música nadalenca amb altres composicions clàssiques i contemporànies.

El concert compta amb la col·laboració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que fa possible que milers de persones el segueixin en directe per TV3, Catalunya Ràdio i Catalunya Música.