Et posem al dia!

Si vols ser el o la primera a conèixer les novetats de la programació d’El Maldà, participar en activitats exclusives i rebre descomptes i promocions pels nostres espectacles, subscriu-te al nostre butlletí a través del següent formulari.

Estem treballant per enviar-te només aquella informació que pensem que pot ser del teu interès, pel que és important que tot i que et subscriguis al butlletí a través del formulari, també acceptis rebre les nostres comunicacions quan facis una compra d’entrades o d’abonaments d’El Maldà.

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Comentaris

  He llegit i Accepto l'avís legal i la política de privacitat d'aquesta web (camp obligatori)

  Dono el meu consentiment a Marfúrius, S.L. per a l'enviament de novetats i propostes de l'activitat d'El Maldà (camp obligatori)

  (Recordeu marcar les dues caselles d'acceptació per a poder enviar el formulari)

  PROTECCIÓ DE DADES MARFÚRIUS S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir tots els drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades de la nostra Política de Privacitat.

  POLÍTICA DE PRIVACITAT

  Marfúrius, S.L. és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Interessat i l’informa que aquestes seran tractades de conformitat amb el que es disposa a les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), facilitant-li la següent informació del tractament:

  • Finalitat del tractament: mantenir una relació comercial mitjançant l’enviament de comunicacions dels nostres productes o serveis al correu electrònic facilitat per l’interessat.
  • Base de legitimació del tractament: consentiment de l’interessat.
  • Criteris de conservació de les dades: les dades es tractaran durant el temps necessari per a mantenir la finalitat del tractament o llevat que l’interessat hagi revocat el seu consentiment. Posteriorment, es conservaran bloquejades per a complir amb els terminis legalment establerts, adoptant les mesures tècniques i organitzatives per impedir el seu tractament incloent la seva visualització, i estant únicament a la disposició de jutges, tribunals, ministeri fiscal o administracions públiques amb la finalitat de fer front a responsabilitats legals. Transcorregut el període legal requerit, es procedirà a la destrucció definitiva d’aquestes dades.
  • Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal o aquells prestadors vinculats al Responsable que actuen com a Encarregats del Tractament.
  • Drets que assisteixen a l’Interessat:
   • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
   • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.
   • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control www.aepd.es si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

  Dades de contacte per exercir els seus drets:
  Marfúrius, S.L. C/ del Pi, 5 Ppal 3a Dreta – 08002 Barcelona (Barcelona).
  E-mail: contacte@elmalda.cat
  Per realitzar el tractament de dades descrit, el Responsable del tractament necessita el seu consentiment explícit.