On som / Contacte

El Maldà es troba en ple cor de Ciutat Vella, dins les històriques Galeries Maldà.

S’hi pot arribar fàcilment en transport públic: metro L3 (parada Liceu) i L4 (parades Urquinaona o Jaume I), FGC línia Barcelona-Vallès i RENFE (parada Plaça Catalunya) i diverses línies d’autobús.

En transport privat es pot aparcar als Pàrquings SABA de Francesc Cambó, Catedral, Plaça Catalunya i Rambla Catalunya. Els i les espectadores d’El Maldà teniu descompte (sobre la tarifa oficial de 3,90 €/hora) per a l’estada del vostre vehicle amb els vals d’aparcament amb descompte que podreu comprar a la taquilla d’El Maldà:

 • Tarifes val aparcament pel públic d’El Maldà* | 2 hores: 6,03 € / 4 hores: 8,42 €

El Maldà és accessible per a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes. El teatre disposa d’ascensor per accedir a la sala. Així mateix, en cas d’accedir-hi amb cadira de rodes s’aconsella avisar a l’equip de taquilla per tal de fer la reserva de la localitat pertinent (contacte@elmalda.cat).

Adreça: Carrer del Pi, 5, escala-dreta (08002, Barcelona)

Horari d’oficina: de dilluns a divendres de 10h a 14h
Horari de taquilla: 30 minuts abans de l’inici de la funció

Contacte: contacte@elmalda.cat | 931647778

*Condicions d’ús del val d’aparcament SABA per al públic d’El Maldà:

 • Val d’un sol ús
 • Si es consumeix menys temps de l’indicat al val, no es fa la devolució del temps restant
 • Si l’estada a l’aparcament és superior al temps indicat al val, s’ha d’abonar el temps excedit al preu de rotació horària

També pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari:

  He llegit i Accepto l'avís legal i la política de privacitat d'aquesta web (camp obligatori)

  Dono el meu consentiment a Marfúrius, S.L. per a l'enviament de novetats i propostes de l'activitat d'El Maldà

  POLÍTICA DE PRIVACITAT

  Marfúrius, S.L. és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Interessat i l’informa que aquestes seran tractades de conformitat amb el que es disposa a les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 206 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), facilitant-li la següent informació del tractament:

  • Finalitat del tractament: mantenir una relació comercial mitjançant l’enviament de comunicacions dels nostres productes o serveis al correu electrònic facilitat per l’interessat.
  • Base de legitimació del tractament: consentiment de l’interessat.
  • Criteris de conservació de les dades: les dades es tractaran durant el temps necessari per a mantenir la finalitat del tractament o llevat que l’interessat hagi revocat el seu consentiment. Posteriorment, es conservaran bloquejades per a complir amb els terminis legalment establerts, adoptant les mesures tècniques i organitzatives per impedir el seu tractament incloent la seva visualització, i estant únicament a la disposició de jutges, tribunals, ministeri fiscal o administracions públiques amb la finalitat de fer front a responsabilitats legals. Transcorregut el període legal requerit, es procedirà a la destrucció definitiva d’aquestes dades.
  • Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal o aquells prestadors vinculats al Responsable que actuen com a Encarregats del Tractament.
  • Drets que assisteixen a l’Interessat:
   • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
   • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.
   • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control www.aepd.es si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

  Dades de contacte per exercir els seus drets:
  Marfúrius, S.L. C/ del Pi, 5 Ppal 3a Dreta – 08002 Barcelona (Barcelona).
  E-mail: contacte@elmalda.cat [[MailDPO]]

  Per realitzar el tractament de dades descrit, el Responsable del tractament necessita el seu consentiment explícit.