Els nostres abonaments

Coneix els Abonaments de Temporada 24-25 d’El Maldà!
Abona’t i gaudeix dels espectacles programats al millor preu i de les activitats exclusives i propostes fora de programació que realitzem durant l’any. Quatre modalitats d’abonaments, per a totes les butxaques i amb la possibilitat de compartir-los amb els i les teves acompanyants!

4 entrades | 60€
(20% de descompte / Entrades a 15€)

Màxim 2 entrades per espectacle, a escollir entre tota la programació

6 entrades | 78€
(30% de descompte / Entrades a 13€)

Màxim 2 entrades per espectacle, a escollir entre tota la programació

10 entrades | 120€
(40% de descompte / Entrades a 12€)

Màxim 4 entrades per espectacle, a escollir entre tota la programació

Tota la temporada | 200€
(50% de descompte / Entrades a 8€)

Entrades per a tots els espectacles i activitats exclusives. Unipersonal + acompanyant per 5€

A punt per utilitzar el teu abonament?


  1. Accedeix a la pàgina de compra d’entrades i escull l’abonament (i el nombre d’unitats) que vols comprar.
  2. Efectua el pagament. Posteriorment rebràs un e-mail amb una entrada al teu correu, aquesta entrada és el teu abonament. És important que la conservis durant la temporada.
  3. Quan vulguis bescanviar l’abonament per entrades, has d’anar a la pàgina de venda d’entrades de l’espectacle que vols veure i realitzar el procediment de compra d’entrada habitual.
  4. Un cop seleccionada la teva localitat, fes clic a “Tens alguna promoció?” i a continuació desplega la casella “Tens un abonament/entrada regal?”. A “Introdueix el teu codi” escriu el codi que trobes en el teu abonament (just sobre el camp “accès”, el qual es repeteix al lateral del codi QR), fes clic a “Validar” i seguidament a “Continuar”. Revisa que l’import final sigui 0€, i torna a clicar “Continuar”.
  5. Finalitza el procés de compra. Posteriorment rebràs un correu electrònic amb l’entrada de l’espectacle, la qual hauràs de presentar el dia de la funció.

    Els Abonaments de la temporada 24-25 d’El Maldà són vàlids fins al 31/8/2025.

Abonaments de Barri

Vius o fas vida al Barri Gòtic de Barcelona? Tenim ganes de veure’t al Maldà.
Aquesta temporada posem a disposició de les persones que feu vida al Gòtic el nou Abonament de Barri, amb el qual podreu gaudir d’invitacions i entrades amb descompte per als nostres espectacles i l’accès a gaudir d’activitats paral·leles que organitzem durant la temporada. Escriu-nos a comunicacio@elmalda.cat per rebre més informació sobre l’abonament i aconseguir el teu!