Els nostres abonaments

Ja estan a la venda els abonaments de temporada 22-23 d’El Maldà. Abona’t i gaudeix dels espectacles programats al millor preu i de les activitats exclusives i propostes fora de programació que realitzem durant l’any. Quatre modalitats d’abonaments, per a totes les butxaques i amb la possibilitat de compartir-los amb els i les teves acompanyants!

Estàs a punt per utilitzar el teu abonament?

Nosaltres ja estem preparats per tornar a omplir El Maldà de noves històries i per reviure espectacles que ens han marcat. Fes un cop d’ull a l’avançament de la temporada 22-23:

EL BON POLICIA
Del 29/8 al 2/10
ELS SECUNDARIS
Del 4/10 al 1/11

Com comprar un abonament i fer el bescanvi per entrades dels espectacles:

1. Accedeix a la pàgina de compra d’entrades i escull l’abonament (i el nombre d’unitats) que vols comprar.
2. Efectua el pagament. Posteriorment rebràs un e-mail amb una entrada al teu correu, aquesta entrada és el teu abonament. És important que la conservis durant la temporada.
3. Quan vulguis bescanviar l’abonament per entrades, has d’anar a la pàgina de venda d’entrades de l’espectacle que vols veure i realitzar el procediment de compra d’entrada habitual.
4. Abans d’efectuar el pagament, selecciona la casella “Tens un abonament” que apareix a la zona “Aplica les teves promocions i descomptes” i introdueix el codi que trobes en el teu abonament (situat just sobre el camp “accés”, el qual es repeteix al lateral del codi QR). Revisa que l’import final sigui 0.
5. Finalitza el procés de compra. Posteriorment rebràs un correu electrònic amb l’entrada de l’espectacle, la qual hauràs de presentar el dia de la funció.