Els nostres abonaments

Aquesta temporada 21-22 abona’t a El Maldà i gaudeix dels espectacles programats al millor preu i de les activitats exclusives i propostes fora de programació que realitzem durant l’any.

Quatre modalitats d’abonaments, per a totes les butxaques i amb la possibilitat de compartir-los amb els i les teves acompanyants!

Més despeses de gestió (1€) sobre el preu de cada abonament.

Aquesta temporada la compra d’abonaments i el bescanvi d’aquests per entrades s’ha de realitzar a través de la nova plataforma de venda d’entrades.

T’expliquem el procediment de compra i com utilitzar-lo:
1. Escull l’abonament i selecciona el nombre d’unitat que vols comprar.
2. Efectua el pagament. Posteriorment rebràs un e-mail amb una entrada al teu correu, aquesta entrada és el teu abonament. És important que la conservis durant la temporada.
3. Quan vulguis bescanviar l’abonament per entrades, has d’anar a la pàgina de venda d’entrades de l’espectacle que vols veure i realitzar el procediment de compra d’entrada habitual.
4. Abans d’efectuar el pagament, selecciona la casella “Tens un abonament” que apareix a la zona “Aplica les teves promocions i descomptes” i introdueix el número del codi de barres que apareix al teu abonament.
5. Efectua la compra de l’entrada per l’espectacle que vols veure a cost 0.Posteriorment rebràs un e-mail amb l’entrada de l’espectacle al teu correu.


Bonus Cultura

El teu abonament d’El Maldà més econòmic amb la compra del BONUS CULTURA, la iniciativa de diferents entitats del sector cultural i l’Ajuntament de Barcelona per incentivar el consum cultural.

Tota la informació i compra de l’abonament, AQUÍ.

Per utilitzar el Bonus Cultura en la compra d’un abonament o d’entrades d’El Maldà s’ha de fer la gestió a través del correu (contacte@elmalda.cat).