Consulta els nostres Abonaments

Abonaments  per a totes les butxaques! Durant la temporada, t’oferirem activitats exclusives i propostes fora de la programació.

 

ALTRES ABONAMENTS I DESCOMPTES

10 TEATRES DE PROXIMITAT AMB 1 SOL ABONAMENT!
L’ABONAMENT permet disposar de 10 entrades per assistir a qualsevol de les 10 sales que conformen la iniciativa On el teatre batega, durant tota la temporada 20-21 (fins el 31 d’agost de 2021). Cada abonament (10 entrades) permet fer servir un màxim de 2 entrades per cada teatre. Així, et convidem a descobrir nous espais teatrals de proximitat! ? 

 
 
Estalvia’t 10€ en la compra de l’abonament amb el BONUS CULTURA!! El pots adquirir AQUÍ.

Vols un abonament de temporada? Només cal que omplis aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu per gestionar-lo!

El vostre nom (obligatori)

El vostre DNI (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre telèfon

La vostra adreça postal (carrer, C.P. i ciutat)

La vostra data de naixement

Abonament (Trieu l'abonament dins del desplegable)

Vull rebre informació del Maldà

Ja rebo informació del Maldà

Només vull rebre informació de TeatreCabaretMúsica

No vull rebre comunicacions del Maldà

Comentaris

He llegit i Accepto l'avís legal i política de privacitat d'aquest web (obligatori)

Dono el meu consentiment a Marfúrius, S.L. per a l'enviament de novetats comercials i / o Noves promocions de sobre productes i serveis. (obligatori)

(Recordeu marcar les caselles d'acceptació per poder enviar el formulari)

El preu de l’abonament es pagarà en efectiu a la taquilla del teatre o per transferència bancària.

Moltes gràcies!

També podeu gestionar els vostres abonaments en l’horari de taquilla del teatre: 45 minuts abans de la funció. Al Maldà, C. del Pi, 5 esc dreta Ppal 3a 08002 Barcelona

L’emplenament d’aquest formulari, mitjançant el qual es proporcionen determinades dades de caràcter personal, suposa l’atorgament del seu consentiment perquè les seves dades siguin incloses en un fitxer informàtic i tractades per part de Marfúrius SL, amb la més estricta confidencialitat d’acord amb la política de privacitat i seguretat de l’entitat i exclusivament amb les finalitats pròpies de l’entitat.
Si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podràs presentar una reclamació davant l’autoritat de control a www.agpd.es.
Així mateix, t’informem sobre el teu dret a retirar el consentiment en qualsevol moment del tractament. La teva informació es conservarà mentre existeixi un interès mutu per a la finalitat i mentre no exerceixis algun dels drets que t’emparen.
En cas de produir-se alguna modificació de les teves dades, et preguem que ens ho comuniquis per a la seva correcció, amb la finalitat de mantenir les dades actualitzades, segons la normativa legal vigent en protecció de dades.
PROTECCIÓ DE DADES El Maldà (Marfúrius S.L.) garanteix mitjançant aquest avís, la privacitat dels serveis en línia d’acord amb les exigències legals i informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal per tal que els usuaris determinin, lliurement i voluntàriament, si desitgen facilitar a El Maldà les seves dades personals a través del formulari electrònic de contacte o de subscripció a les novetats de la programació de la sala. Els usuaris consenten el tractament d’aquestes dades personals per El Maldà (Marfúrius S.L.) en els termes d’aquesta política de protecció de dades de caràcter personal.
FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES Les dades personals dels usuaris que s’hagin subscrit al butlletí de la sala s’incorporaran en fitxers de Marfúrius S.L. amb les finalitats de gestió de clients i de prospecció comercial i publicitat, inclòs l’enviament (via postal, e-mail, SMS o qualsevol altre mitjà electrònic) de comunicacions comercials sobre productes, serveis, ofertes, promocions i notícies de la sala.
CESSIÓ DE DADES A TERCERS Les dades cedides a Marfúrius S.L. no es cediran a tercers amb finalitats comercials o de mercadotècnia.
DRETS DELS USUARIS Els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació d’ús, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades mitjançant un e-mail enviat a contacte@elmalda.cat.