Els nostres abonaments

Ja estan a la venda els Abonaments de temporada 22-23 d’El Maldà. Abona’t i gaudeix dels espectacles programats al millor preu i de les activitats exclusives i propostes fora de programació que realitzem durant l’any.

Quatre modalitats d’abonaments, per a totes les butxaques i amb la possibilitat de compartir-los amb els i les teves acompanyants!

Més despeses de gestió (1€) sobre el preu de cada abonament.

Com comprar un abonament i fer el bescanvi per entrades dels espectacles:

1. Accedeix a la pàgina de compra d’entrades i escull l’abonament (i el nombre d’unitats) que vols comprar.
2. Efectua el pagament. Posteriorment rebràs un e-mail amb una entrada al teu correu, aquesta entrada és el teu abonament. És important que la conservis durant la temporada.
3. Quan vulguis bescanviar l’abonament per entrades, has d’anar a la pàgina de venda d’entrades de l’espectacle que vols veure i realitzar el procediment de compra d’entrada habitual.
4. Abans d’efectuar el pagament, selecciona la casella “Tens un abonament” que apareix a la zona “Aplica les teves promocions i descomptes” i introdueix el codi que trobes en el teu abonament (situat just sobre el camp “accés”, el qual es repeteix al lateral del codi QR).
5. Efectua la compra de l’entrada per l’espectacle que vols veure a cost 0. Posteriorment rebràs un e-mail amb l’entrada de l’espectacle al teu correu, la qual hauràs de presentar el dia de la funció.