Regala teatre amb la Targeta Regal d’El Maldà!

Durant tot l’any pots regalar Maldà! Qualsevol ocasió és bona: aniversaris, cites, Sant Jordi, Nadal, etc. La targeta regal és la iniciativa d’El Maldà per poder regalar l’experiència de venir a un teatre de proximitat a descobrir les nostres històries de prop: propostes teatrals plenes d’humor, reflexió i música.

La targeta, que tindrà el saldo que el comprador/a desitgi, es pot bescanviar per entrades i abonaments d’El Maldà i té una validesa d’un any des de la seva compra.

La compra de la targeta està disponible durant tota la temporada. Qualsevol ocasió és bona per regalar cultura i teatre!

Com puc bescanviar la meva targeta regal?
La persona que rebi aquesta targeta regal podrà comprar entrades i/o abonaments des del canal web d’El Maldà fins a exhaurir el saldo de la targeta. Per fer-ho, haurà de realitzar el procediment habitual de compra i incloure el codi en el moment de realitzar el pagament. A l’apartat “Mètode de pagament” cal seleccionar “Tens una targeta regal?” i introduir el codi (sense guions). 
En cas que l’import de la compra sigui superior al de la targeta regal, el comprador/a podrà fer el pagament de la diferència de l’import per tal de finalitzar la compra.


També pots regalar