El Maldà

Aquest espai escènic únic a la ciutat de Barcelona, per la seva història i la seva idiosincràsia, dóna prioritat a les companyies estables i ofereix espectacles de teatre, música, dansa i cabaret.

Els Pirates Teatre, companyia de Barcelona nascuda el 2001, ens encarreguem de la gestió d’aquest espai amb la voluntat d’oferir espectacles de diverses disciplines en un espai singular i històric on el públic gaudeixi d’una experiència íntima i propera. El nou projecte del Maldà vol reflectir l’ideari de la companyia, amb una programació multidisciplinària i un teatre caracteritzat per tenir un fort component de creació, vincles amb la música i la poesia i que busca la complicitat amb el públic.

En aquest petit teatre de cambra s’hi poden veure espectacles amb un escenari a tres bandes, quatre bandes o a la italiana. A més, El Maldà ha afegit una sala d’exposicions, en paral·lel amb la programació, que el públic podrà visitar abans o després de l’espectacle.

Vídeo inaugural El Maldà (2013)

Tres línies de programació
Joan Brossa entenia el teatre com “la quarta dimensió del poema”. Un teatre on totes les arts hi són incloses, des de la música lleugera del cabaret a la música Wagneriana, i des de l’striptease de Christa Leem al transformisme de Fregoli als clàssics grecs, totes al mateix nivell. Aquesta és la idea de teatre que sempre ens ha guiat com a companyia i que volem recollir en la programació del Maldà.
La programació del Maldà, doncs, té tres línies diferents: teatre i dansa, concerts i una tercera línia de cabaret.
Ampliant el projecte per a donar-li dimensió d’espai cultural, s’ofereix una programació d’activitats paral·leles com petites exposicions, xerrades, debats, cicles de vermuts i teatre, i tot un seguit d’activitats diferents que complementen la línia de programació.

Vídeo celebració 3 anys El Maldà (2016)

Qui som?
Els membres d’Els Pirates Teatre som Maria Albadalejo (figurinista), Adrià Aubert (director i violinista), Laura Aubert (actriu i músic), Ariadna Cabiró (músic), Ester Cánovas (premsa), Bernat Cot (actor i músic), Núria Cuyàs (actriu i músic), Ricard Farré (actor), Llorenç González (actor i músic), Robert González (actor i músic), Marina Marcos (producció), Laura Pau (actriu), Lluna Pindado (actriu i músic), Anna Romaní (ballarina i coreògrafa), Enric Romaní (escenògraf).

L’equip del Maldà el completen Emma Masferrer (gestió de públics i cap de sala), Maria Martin (cap tècnic), Anna Castillo (premsa) i Montse Farrarons (producció i distribució).