El Maldà

El Maldà és un projecte d’Els Pirates Teatre, companyia de teatre nascuda l’any 2001. Aquest espai escènic únic a la ciutat de Barcelona per la seva història i la seva idiosincràsia, ofereix des del desembre de 2013 espectacles de teatre, música, dansa i cabaret, reflectint així l’esperit de la companyia. 

Des del primer dia, El Maldà ha acollit espectacles de diverses disciplines en un espai singular i històric on el públic pot gaudir d’una experiència única, íntima i propera. L’aposta de la sala és la varietat en la programació, amb espectacles de diferents gèneres, com el text, gest o teatre musical, amb una forta aposta per la nova creació o les adaptacions i actualització de clàssics. La seva programació és multidisciplinària i amb un teatre caracteritzat per tenir vincles amb la música i la poesia i que busca la complicitat amb el públic. 

Les produccions del Maldà, a més, es poden veure arreu gràcies a les gires que es fan a nombroses poblacions de Catalunya, Illes Balears i diferents indrets de l’Estat Espanyol. 

Sing Song Swing, El llarg dinar de NadalAquellos días azulesLes dones sàviesBarbes de BalenaRastres_argelersMares i fillesBalneari MaldàNadales… són només alguns dels títols que s’han estrenat en aquesta casa, així com els concerts de Judit NeddermannClara PeyaMarco Mezquida o el cicle Maldà 1700 de música antiga, Al cel mos vegem tots plegats de rondalles mallorquines o el festival Maldà enDansa.

Qui som?

Els Pirates Teatre som 15 persones del món del teatre, la música, la gestió cultural i la dansa: Maria Albadalejo (figurinista), Adrià Aubert Blanch (director i violinista), Laura Aubert Blanch (actriu i músic), Ariadna Cabiró (compositora i pianista),  Ester Cánovas (premsa i comunicació), Bernat Cot (actor i cantant), Núria Cuyàs (actriu i cantant), Ricard Farré (actor i músic), Llorenç González (actor i músic), Robert González (actor i músic), Marina Marcos (productora i gestora cultural), Laura Pau (actriu i cantant), Lluna Pindado (actriu i cantant), Anna Romaní (ballarina i coreògrafa) i Enric Romaní (escenògraf). 

L’equip del Maldà el completen Anna Castillo (públics i xarxes socials), Montse Farrarons (producció i distribució), Maria Martin (cap tècnic) i Emma Masferrer (cap de sala).