Espectacles en distribució

Per a més informació i contractació contacteu amb nosaltres
Montse Farraronsmontse@elmalda.cat

El collar de la reina

de Ricard Farré i Arnau Puig. Amb Arnau Puig i Marta Pérez

Teatre | 80 minuts | Català

El collar de la reina és un dels escàndols més hilarants i descarats de la història, l’espurna que va provocar l’esclat de la Revolució Francesa i l’inici d’una nova època. 
El collar més valuós de tots els temps, una falsa comtessa, uns joiers estafats, un cardenal desplomat i un final de festa amb escàndol nacional inclòs. Aquests són els principals ingredients d’aquesta conxorxa que va tenir a Maria Antonieta i a Lluís XVI com a grans perjudicats, sense ni tan sols ser-ne conscients. 
Una comèdia que comença amb aires de vodevil, es va enredant com un thriller endimoniat i acaba com un drama de conseqüències històriques!

La paella dels dijous

de Cristina Clemente. Direcció: Muguet Franc

Teatre | 70 minuts | Català

Un projecte de creació escènica internacional d’On el Teatre Batega que connecta el teatre de Buenos Aires amb el de Barcelona.

La Mercè dina cada dijous amb els seus dos fills, el Guifré i la Lia. I cada dijous els prepara una paella. Avui sembla un dijous qualsevol, un dijous com tants d’altres, però el fet que hagi fet la paella de marisc ja anuncia que serà un dijous especial. Ella els vol comunicar alguna cosa molt important, un fet que li ha canviat la vida. Ells sospiten que en passa una de grossa i potser treuen conclusions precipitadament.

Amor a mort

de The Feliuettes. Direcció: Eu Manzanares

Cabaret | 70 minuts | Català

Les muses de l’amor estan tristes. No, les muses estan desesperades. Tampoc. Les muses estan… cansades, fartes. Perquè l’amor ha mort. I no és culpa seva. O potser sí? És que ja no saben inspirar, en aquests nous temps? No, no. Són els humans, que ho compliquen tot. Sempre els humans, que no acaben d’aclarir-se en res, de les seves existències. I encara menys, en un assumpte tan complex i profund com és l’amor. Són uns éssers patèticament entranyables, terriblement complicats. Com ser muses de l’amor, avui en dia, si no hi ha Déu (mai millor dit!) que sigui capaç de definir què carai és, això de l’amor? Les muses estan… Les muses estan fins al cony, escolti’m. Potser és millor riure que plorar, i cantar i fer gresca, abans d’abandonar.

Els secundaris

d’Els Pirates Teatre

Teatre | 80 minuts | Català

Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar. Anirà bé o no anirà bé l’estrena? En un embat de vivències hilarants ells dos faran el possible perquè sigui així.

Els secundaris barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època per fer un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions.

La setena porta

d’Els Pirates Teatre a partir de textos de Joan Brossa

Teatre de text | 80 minuts | Català

Com encabir Joan Brossa en un despatx?
Tres secretàries arriben al seu lloc de treball. Elles ens faran endinsar en les diferents classes socials, els privilegis, la jerarquia econòmica i de coneixements, la necessitat que tenim d’etiquetar i saber quin és el nostre lloc en cada moment. És un dilluns laborable i tot passarà durant aquest únic dia. Poesia, humor, crítica social i, per suposat, algun striptease en la nova adaptació d’Els Pirates Teatre a partir de diferents obres de Joan Brossa.

Des de l’ull de l’huracà

De Pau Carrió i Laura Aubert

El plaer de la tristesa

d’Arnau Puig

El bon policia

de Ricard Farré i Arnau Puig

Hi ha d’haver una vida fora d’aquí

Dir. Xavi Casan

3 Desitjos

Cia. La Sinàptica

Les dones sàvies

de Laurent Van Wetter

Somni d’una nit d’estiu

d’Els Pirates Teatre

Nadales

Iban Beltran, Carles Pedragosa i Josep Pedrals

Robert

Cia. El martell

El pont

de Laurent Van Wetter

Amb el suport de