ESPECTACLES EN DISTRIBUCIÓ

Per a més informació i contractació contacteu amb nosaltres
Montse Farraronsmontse@elmalda.cat

La paella dels dijous

de Cristina Clemente. Direcció: Muguet Franc

Teatre | 70 minuts | Català

Un projecte de creació escènica internacional d’On el Teatre Batega que connecta el teatre de Buenos Aires amb el de Barcelona.

La Mercè dina cada dijous amb els seus dos fills, el Guifré i la Lia. I cada dijous els prepara una paella. Avui sembla un dijous qualsevol, un dijous com tants d’altres, però el fet que hagi fet la paella de marisc ja anuncia que serà un dijous especial. Ella els vol comunicar alguna cosa molt important, un fet que li ha canviat la vida. Ells sospiten que en passa una de grossa i potser treuen conclusions precipitadament.

Aquest espectacle forma part d’un projecte de col·laboració entre autors, autores, directors i directores catalans i de l’Argentina. Una trilogia que es podrà seguir a tres sales de proximitat, cadascuna de les quals acollirà un muntatge diferent amb personatges compartits: El Maldà (La paella dels dijous), La Sala Flyhard (Silvia) i la Sala Versus Glòries (Rovira versus Rodríguez). Històries enllaçades de dues famílies que es poden veure de forma independent o com a trilogia. 

Els secundaris

d’Els Pirates Teatre

Teatre | 80 minuts | Català

Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar. Anirà bé o no anirà bé l’estrena? En un embat de vivències hilarants ells dos faran el possible perquè sigui així.

Els secundaris barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època per fer un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions.

El bon policia

de Ricard Farré i Arnau Puig

Teatre de text | 70 minuts | Català

Una afilada comèdia de Santiago Rusiñol que en la seva estrena l’any 1905 va provocar un gran enrenou de crítica i no va deixar indiferent al públic de l’època.

Ricard Farré i Arnau Puig adapten i interpreten aquesta obra que trenca totes les convencions, i ells dos interpreten tots els personatges de l’auca convidant a l’espectador a riure plegats del món que ens ha tocat viure.

La setena porta

d’Els Pirates Teatre a partir de textos de Joan Brossa

Teatre de text | 80 minuts | Català

Com encabir Joan Brossa en un despatx?
Tres secretàries arriben al seu lloc de treball. Elles ens faran endinsar en les diferents classes socials, els privilegis, la jerarquia econòmica i de coneixements, la necessitat que tenim d’etiquetar i saber quin és el nostre lloc en cada moment. És un dilluns laborable i tot passarà durant aquest únic dia. Poesia, humor, crítica social i, per suposat, algun striptease en la nova adaptació d’Els Pirates Teatre a partir de diferents obres de Joan Brossa.

Hi ha d’haver una vida fora d’aquí

Direcció Xavi Casan

Musical | 65 min | Català

Hi ha d’haver una vida fora d’aquí vol fer un viatge al Broadway dels anys seixanta fins principis dels setanta, una època de contínua evolució, i centrar-se en el paper de la dona que iniciava un inaturable procés d’empoderament.

Somni d’una nit d’estiu

Els Pirates Teatre

Boira a les orelles

Els Pirates Teatre

3 Desitjos

Cia. La Sinàptica

Les dones sàvies

de Laurent Van Wetter

Nadales

Iban Beltran, Carles Pedragosa i Josep Pedrals

La Mascarada

Els Pirates Teatre

Des de l’ull de l’huracà

De Pau Carrió i Laura Aubert

Akelarre

de The Feliuettes

El pont

de Laurent Van Wetter

Barbes de balena

d’Anna Maria Ricart

Robert

Cia. El martell

Amb el suport de