PROGRAMACIÓ 2020 PER DETERMINAR

PREU: 10€ anticipada (14€ a taquilla) un programa i 18€ anticipada (20€ a taquilla) els dos programes.

El Maldà enDansa s’ha anat consolidant com a festival en un espai no convencional per a la dansa, en ple centre de Barcelona, en què es creuen estils de peces diferents (i per tant, sovint, ballarins de diferents estils i orígens), i per tant, en què també es creuen públic diferents: públic habituat a la dansa, públic habitual del nostre teatre… És una molt bona ocasió per “atrevir-se” a veure dansa, en un mateix vespre, l’espectador pot descobrir 3 propostes diferents, amb estils diversos: una de més abstracte, una de més propera al teatre, una de més pausada o una de més enèrgica.

TEMÀTICA i LÍNIA DEL TEMPS

En cada edició del Maldà enDansa aprofitem per reflexionar sobre una temàtica que dóna un punt de connexió ens les diferents activitats paral·leles. Aquest any posem la mirada sobre la línia del temps, la línia que uneix passat, present i futur. Tota disciplina artística se’n preocupa, de recuperar els clàssics periòdicament, de renovar, d’innovar, de revisar, d’investigar, de proposar noves formes… Són maneres de viatjar en la línia del temps.

COMPRA D’ENTRADES

ONE TO ANOTHER · Cobosmika Company EFECTO SIAM · Colectivo sin par
PLAYAZOOOH!!! · Helena Canas & Marc Lapuerta

2 de juny a les 20.15h
Activitat postfunció de la mà d’Agost produccions.
Amb: Miquel Valls

AMARO · Raquel Gualtero
ES UNO, DOS, UNO EN DOS…¿QUÉ ES? · Cía. Larama
AMUNINNI · ODM | ocram dance movement

9 de juny a les 20.15h
Activitat postfunció de la mà d’Agost produccions.
Amb: Oriol Puig Taulé

ACTIVITATS D’INAUGURACIÓ

INAUGURACIÓ · Dj 30/05 19.30h

Blanc Salvatge és una recerca sobre l’escolta i allò que ens evoca, física i/o emocionalment. Des del buit i la memòria. Interpretar l’espai a través de camps sonors i transformar-lo. Alimentar el moviment jugant amb la percepció del temps, obrir espais de reflexió sonora. És una transformació des de l’abstracte al figuratiu del so a través del cos, el cos com a paisatge.
Reserves a: contacte@elmalda.cat

EXPOSICIÓ · Dj 30/05 – 20h

Un viatge en el temps entre el treball del fotògraf Alfred Mauve de fa gairebé una vintena d’anys, quan va arribar a Catalunya, i el seu treball més actual; i hi veurem reflectit, per tant, el treball de companyies catalanes d’ara fa vint anys i altre de més actual.
Reserves a: contacte@elmalda.cat

ALTRES ACTIVITATS DEL FESTIVAL

JAM SESSION DE MÚSICA ANTIGA I DANSA · Dc 29/05 a les 21.30h
Preu: 3€ amb consumició Moritz inclosa
Ens trobarem improvisant a la contemporània entre clavicèmbals i violes de gamba… o potser també ballant a l’antiga al so d’una guitarra elèctrica o d’un sintetitzador. La música barroca s’ha fet servir incomptables vegades en peces contemporànies, però quantes vegades s’ha entrat en un diàleg més profund entre aquestes disciplines i transtemporal?

TROBADA FRATINI – MAS · 
Dc 29/05 a les 20h
La xerrada entre Roberto Fratini (teòric i historiador filosòfic de la dansa) i Carles Mas (músic i ballarí especialitzat en la dansa dels segles XV al XIX) serà un diàleg sobre dues visions de la història de la dansa ben diferents (o no…?) i una reflexió sobre el lligam entre la dansa actual i la seva pròpia història, una relació sens dubte controvertida.

FROM WHERE YOU SEE IT
FRE3 BODIES

El que veiem.
El que coneixem.
El que sabem.
I tot això se’ns escaparà?

Intèrprets:  Clement Hamilton, Marta Gómez, Ombline Huvelle, Maragda Induráin, Aurore Lacombe, Carla López, Justine Marouzé, Oriol Roca, Marta Ruiz, Silvia Scholz
Concepte i creació pels propis ballarins.
Direcció artística: Nadine Gerspacher, Nicolas Ricchini
Ajudant de direcció artística: Justine Marouzé

Producció: Big Story Performing Arts
Amb el suport de El Maldà, de la Federació d’Associacions Socio-Culturals Espai 30 y de Varium – Espai de Moviment.

COMPRA D’ENTRADES “FROM WHERE YOU SEE IT”