Concert d’Ós Bru i La Sentina

The Indian Runners
28 de maig a les 20h
|
Temporada 23-24
|  
Musical de confitura
 |  
Persones per descobrir
 

Gaudeix de prop d’Ós Bru i La Sentina!

El proper 28 de maig, el Maldà s’omple de música amb el concert d’Ós Bru i La Sentina. Aquests dos grups germans de l’associació cultural Indian Runners ens conviden a submergir-nos en els seus mons onírics a través d’una experiència musical única.

Vine a gaudir d’un vespre molt especial on la proximitat amb els artistes ens permetrà apropar-nos a la seva música d’una manera íntima, pausada i atenta a cada paraula, a cada nota i a cada matís.

ÓS BRU

Ós Bru són els cosins germans Roger Torrent i Víctor Juan

La banda neix el 2013 amb la publicació del seu primer disc homònim, editat amb Zeppo Records, on hi destaquen temes com la Taxidermista, el Bosc de Pedra o Matrioixca. El 2017 Indian Runners publica el segon disc, “Hvala”, on el grup potencia el seu directe amb un format clàssic de banda de rock.

Finalment, la tardor del 2022, surt el tercer disc, el seu primer àlbum conceptual, titulat “Valldeboira”. Sense perdre l’essència onírica de la banda, “Valldeboira” explica la història d’un petit poble penjat sobre dues vessants d’una vall molt profunda sobre una densa boira. Cada cançó esdevé una miniatura d’aquest indret fantàstic.

LA SENTINA

La Sentina ha estat sempre el vehicle creatiu de l’Albert Girons en el qual van pujant i baixant passatgers que l’ajuden a matisar, enriquir i fins i tot frenar els seus impulsos creatius.

El 2006 l’Albert Girons (aka La Sentina) obre un myspace amb aquest nom per penjar-hi les cançons que componia i gravava. Tres anys després autoedita el primer EP Somatismes (2009). The Indian Runners ha publicat els seus tres LP: Falconades (2012), Llobregat (2016) 2013-2015 (2019).

Arriba amb Brutalismes, el quart disc, que s’emmiralla en el moviment arquitectònic que aprecia i magnifica la geometria impactant i els elements estructurals a la vista, amb un treball acurat de la veu i la instrumentació que desemboca en un so aspre i contundent. En aquesta ocasió l’acompanya a la bateria Ildefons Alonso (El Petit de Cal Eril).

Les lletres de l’Albert són himnes de joia als misteris de la vida que sorgeixen a través de reflexions íntimes sobre realitats universals. Així és com una visita al dentista, deliris existencials provocats per la poesia de Pepe Sales o la observació poèticocientífica de l’entorn tenen cabuda en aquest disc.

 

Si t'agrada aquest espectacle, et suggerim...

Informació Pràctica

Concert | 100 min | Català

PREUS*: 
12€ anticipada
15€ a taquilla
*Més despeses de gestió (1€)

HORARIS:
20h – 20:45h | Ós Bru
20:55 – 21:40h | La Sentina

Un cop començat el concert a les 20h no es podrà accedir a la sala.

 

Segueix @os_bru @lasentina a
IG: @maldateatre | TW: @maldateatre | FB: @elmalda