DATES: Del 10 al 21 d’abril

PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!

CLOSE TO LIZA. Amb Virgínia Martínez, Xavi Casan i Dani Campos. 70 min. Anglès. A través de les cançons que l’emblemàtica Liza Minnelli ens ha regalat, fem un recorregut pels moments més emocionants de la seva trajectòria, despullant la seva essència amb una instrumentació minimalista i descobrint anècdotes de la seva vida personal que l’han fet ser l’artista genuïna que tots coneixem.

Veu: Virgínia Martínez
Piano i dir. musical: Dani Campos
Direcció artística: Xavi Casan
Disseny cartell: Kii Arens

QUÈ EN DIU LA CRÍTICA?

“Hi ha la veu. La poderosa veu de la Virgínia, però també hi ha la seva actuació, la seva mirada, els seus vestits. I la llum, que balla amb el to de cada cançó, ara trist, ara tendre, ara feliç… Tot un muntatge ben estudiat que envolta amb calidesa l’espectador.” Toni Polo (Recomana.cat)

“El recital té encant i emoció gràcies a la compenetració entre el pianista i director musical Dani Campos i una Virgínia Martínez que ha interiorització les lletres, cantades en anglès, i ofereix una exquisida expressivitat corporal.” Santi Fondevila (Time out)

“De alguna manera, parece como si consiguieran que la estadounidense se despojara de sí misma para que los tres nos la devolvieran a nosotros, los espectadores. El homenaje está, por supuesto. Pero ante todo la invasión de una certeza que no nos soltará una vez finalizada la propuesta.” Fernando Solla (En Platea)

“Un plaer per a gurmets del musical. Però, també per a tots que vagin amb la mentalitat ben oberta, de deixar-se sorpendre i gaudir del paler de comprovar el tremolor del llavi de la cantant en el fraseig o les escales (gens líriques, ben orgàniques) que si no posen els pèls de punta, sí que commouen íntimament.” Jordi Bordes (Recomana.cat)