Del 10 d’octubre al 3 de novembre de 2019

PREU: 14€ anticipada (20€ a taquilla)

HORARIS: De dijous a dissabte a les 20h. Diumenge a les 18h.

COMPRA D’ENTRADES 

UNA ALTRA NIT. Teatre de text. 60 minuts. Català. “Quan intentem explicar què és Una altra Nit, només ens surt dir que és una peça de Lu nostru. Una peça d’amor a lu nostru. 
I que és lu nostru? Lu nostru és tot allò que compartim. D’on venim i d’on no podem escapar. El que ens fa reconeixibles els uns amb els altres, el que ens pertany; el que ens defineix. 
El paisatge, l’accent, la petroquímica, la Renfe, i sobretot els records; les anècdotes; el que hem viscut junts, l’espai temporal que compartim. Les anècdotes de sobretaula. 
Una mateixa anècdota té moltes versions, cadascú té la seva i ja no n’hi ha cap que sigui veritat o mentida, segur que us ha passat mil vegades, que una mateixa anècdota la recordeu d’una manera molt diferent que les mateixes persones que la van viure, potser fins i tot de manera excloent. 
Perquè ja quasi res és veritat o mentida, o quasi tot és veritat o mentida al mateix temps. Perquè només podem recordar la ficció; la nostra ficció, lu nostru. 
Si l’Anna, la Bàrbara i jo no haguéssim nascut aquí, les nostres anècdotes, lu nostru, seria un altre nostru, seria Una altra Nit. No la que va escriure Pinter el 1969; la nostra. ”

Creació: Pau Ferran i Bàrbara Roig
Idea i direcció: Pau Ferran
Interpretació: Bàrbara Roig i Pau Ferran
Video i imatge gràfica: Anna Turellols
Producció: Sala Trono
Amb el suport de Centre Cívic Can Clariana.

MATERIAL DE PREMSA 

Segueix #Unaaltranit a:

  twitter 2 @maldateatre facebook 2 El Maldà @maldateatre
Comprar entradas para Una altra nit