Temporada 20-21

Us presentem la temporada 2020-21 a El Maldà, la petita sala al barri Gòtic de Barcelona que, des de fa set anys, gestionem Els Pirates Teatre. Som conscients que no serà una temporada fàcil, ja que seguim amb la pandèmia, però des del Maldà estem decidits a mantenir-nos oberts passi el que passi, encara que sigui amb interrupcions. És per això que avui us presentem la nova temporada 2020/2021 gairebé sencera. Quines són les claus d’aquesta temporada?

Tornen 4 dels èxits de temporades passades i estrenem 5 espectacles nous. Tots ells, amb un denominador comú: la dramatúrgia catalana contemporània.

Mantenim el lema Històries de prop, que aquest any segueix sent més vigent que mai, ja que moltes de les històries que expliquem són viscudes en primera persona per les seves creadores. Reflexionarem sobre la crisi dels refugiats, la diversitat funcional, les desigualtats de gènere i l’empoderament de la dona o el privilegi d’haver nascut en un continent com el nostre. 

I tot això ho farem com sempre amb molta reflexió, molta imaginació, molta música i sobretot, tot i que amb distància i mascaretes, tota la màgia de l’espectacle en viu en un espai privilegiat.

Dones amb història: la Dra. Aleu, primera llicenciada en Medicina a Espanya.
Per un Nadal que recupera les tradicions i les revisa com mai.
Un Rusiñol que us sorprendrà, parlant-nos de la Catalunya d’avui.
Històries musicals: un musical jove i de creació a partir de diversos autors catalans.
Dones amb història: la justícia a la perifèria del sistema.
Dones amb història: les dones a les colònies industrials catalanes.
Dones amb història: Dones que fumen i canten.
Històries en primera persona: com vivim i convivim amb la diversitat funcional.
Històries en primera persona: la vida als camps de refugiats.


Històries en primera persona: una història d’amor que fulmina l’amor romàntic