No saps què regalar? Regala teatre! Aquest any, més que mai, necessitem humor i entreteniment. Ja sigui per a un aniversari, una data especial, Sant Jordi, qualsevol moment és perfecte per regalar cultura.
A més a més, ho posem fàcil si cal canviar entrades, oferim la màxima flexibilitat. Descobreix les diferents modalitats per regalar teatre que oferim:
1) Amb l’entrada regal et donem l’opció de sorprendre, la persona afortunada podrà triar entre tots els espectacles de la temporada.
2) També pots escollir tu quin espectacle regalar
3) Pots regalar abonaments de temporada d’El Maldà: T-4, T-10 o T-TEMPORADA. 
4) Ja saps quin és l’abonament ON EL TEATRE BATEGA? 1 Abonament i 10 sales de teatre. 10 teatres de proximitat de Barcelona ens hem unit per oferir-vos un abonament de temporada per descobrir les nostres programacions. Som l’Antic Teatre, La Badabadoc, La Gleva, El Maldà, la Sala Àtrium, la Sala Fènix, la Sala Flyhard, la Sala Versus Glòries, el Teatre Akadèmia i el Teatre Tantarantana. 
5) Pots aprofitar el descompte del BONUS CULTURA i bescanviar-ho per un abonament.

1) VULL REGALAR UNA ENTRADA REGAL AMB EL FORMULARI:

Compra les entrades amb preu de 16€ cadascuna i nosaltres t’enviarem un val regal per entregar. I la persona afortunada que esculli l’espectacle que més li agradi. L’encertaràs segur 😉
Omple el formulari que trobes a continuació, així de fàcil!

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre telèfon

Forma de pagament (Trieu dins del desplegable)

Nombre d'entrades

Observacions

2) VULL REGALAR UN ESPECTACLE EN CONCRET:

  

3) REGALAR UN ABONAMENT D’EL MALÀ

Tenim tres modalitat d’abonament, per a totes les butxaques i per compartir. Només cal indicar-ho a les observacions del formulari. Aquí trobes la informació dels abonaments.

4) 10 TEATRES DE PROXIMITAT AMB 1 SOL ABONAMENT!

L’ABONAMENT permet disposar de 10 entrades per assistir a qualsevol de les 10 sales que conformen la iniciativa On el teatre batega, durant tota la temporada 20-21 (fins el 31 d’agost de 2021). Cada abonament (10 entrades) permet fer servir un màxim de 2 entrades per cada teatre. Així, et convidem a descobrir nous espais teatrals de proximitat! 🙂 

5) ENCARA POTS APROFITAR EL BONUS CULTURA

Estalvia’t 10€ en la compra d’un abonament d’El Maldà amb el BONUS CULTURA! També els pots bescanviar per altres activitats culturals.


I RECORDA! SOM UN ESPAI SEGUR, COMPLIM TOTES LES MESURES DE SEGURETAT