DATA: 25 de juny a les 20.30h

PREU WEB: 12€ (15€ a taquilla)

COMPRA D’ENTRADES 

 

GIRA PÍNDOLES – Microteatre. Des de l’any 2015 les peces guanyadores del Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre fan gira en tres espais de la ciutat: el Maldà, el Tantarantana i la Flyhard. Enguany aquesta petita – però intensa- Gira Píndoles es durà a terme els dies 25, 26 i 27 de juny.

Al Maldà els espectacles es representaran de forma itinerant entre la sala del teatre i la sala d’assaig, un espai no convencional que no s’obre habitualment al públic. 

En aquesta funció, podreu gaudir d’aquestes 4 peces:

Ambulantis
Basat en un gran nombre d’entrevistes, “Ambulantis” és un projecte multidisciplinar escènic que desde l’any 2010 porta investigant entorn les persones quan es traslladen temporalment o permanentment del seu lloc d’origen. Una oda a les persones quan viatgen. Premi Inund’art 2011. “Teatre fet a mà” (José Henriquez, La Guía del Ocio). Presentat a la Fira de Tàrrega, el Museu de la Història de la Immigració de Catalunya i el Festival LOOP de Barcelona, entre d’altres.

Idea Original: Anton Coimbra i Nuno Pinto
Dramatúrgia: Daniela Morales, Francisca Mujica, Magdalena Staniewicz, Mercè Rua i Anton Coimbra
Direcció: Anton Coimbra
Idioma: Castellà


Duel

El títol no porta a engany. Dos personatges anònims es troben en el que serà el passatge més decisiu de les seves vides: un duel. Un duel que serà al mateix temps verbal i esgrimístic, i també un viatge pels diferents referents mítics i cinematogràfics del duel d’honor. I serà durant la consumació de l’enfrontament, a temps real, que anirem descobrint les veritables raons del greuge que originà el duel.

Dramatúrgia: Juanjo Marín
Direcció: Juanjo Marín
Intèrprets: David Anguera, Jordi Font
Gènere: Thriller


Alex Barti

“Alex Barti”, és un espectacle sense text. Tota la història i la comèdia, s’expressa amb moviment, mim i música. La inversemblant simbiosi entre manipulador i ninot fan que l’espectador pugui traspassar la frontera entre realitat i ficció. ¿No és potser Barti tan humà com Alex? I és que Barti, el complex titella, ¡és viu! La seva forma de moure parla per si mateix. Tot d’una ens mira, gesticula, mostra les seves dents, mou els seus dits, i el seu caràcter, les seves emocions, els seus canvis d’humor es reflecteixen amb tanta naturalitat a la cara de drap que no pots fer res més que emocionar-te. Els seus ulls sempre estan buscant noves oportunitats amb les quals fer sentir l’essència de la vida, l’alegria més genuïna, la innocència.

Direcció: Alex Mihailovski
Intèrprets: Alex Mihailovski 


Aquest sol, hi és per a tots?

La vida tranquil·la d’un home es capgira quan una bomba cau sobre casa seva. La Guardia Costiera Italiana i Les Forces Armades de Malta reben trucades de socors des d’una barcassa al mig del Mediterrani. Quina és la seva reacció? Guerra, exili i auxili són els temes d’actualitat propera, candent i cíclicament històrica que es toquen en aquesta obra teatral -creada lliurement a partir de les converses telefòniques filtrades pel diari L’Espresso el 2017, fragments de Mercè Rodoreda i la cançó Marxar de Guillem Ramisa- que vol mantenir la memòria viva.

Dramatúrgia: Martí Costa
Direcció: Martí Costa i Marcel Solé
Intèrprets: Núria Bonet; Martí Costa; Aura Foguet
Fotografía: Anna Achón
Vestuari: Agnès Costa Olivé
Video: Macià Florit

 

COMPRA D’ENTRADES