Subscriu-te al nostre butlletí!

ET POSEM AL DIA!

Si vols ser el o la primera en conèixer les novetats de la programació d’El Maldà, totes les activitats que organitzem i rebre descomptes exclusius, subscriu-te al nostre butlletí!

Ho pots fer a través del següent formulari: 

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Comentaris

  He llegit i Accepto l'avís legal i la política de privacitat d'aquesta web (camp obligatori)

  Dono el meu consentiment a Marfúrius, S.L. per a l'enviament de novetats i propostes de l'activitat d'El Maldà (camp obligatori)

  (Recordeu marcar les dues caselles d'acceptació per a poder enviar el formulari)

  Les dades seran tractades de manera confidencial i en qualsevol moment us podeu donar de baixa enviant-nos un correu a contacte@elmalda.cat.

   

  L’emplenament d’aquest formulari, mitjançant el qual es proporcionen determinades dades de caràcter personal, suposa l’atorgament del seu consentiment perquè les seves dades siguin incloses en un fitxer informàtic i tractades per part de Marfúrius SL, amb la més estricta confidencialitat d’acord amb la política de privacitat i seguretat de l’entitat i exclusivament amb les finalitats pròpies de l’entitat. Si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podràs presentar una reclamació davant l’autoritat de control a www.agpd.es. Així mateix, t’informem sobre el teu dret a retirar el consentiment en qualsevol moment del tractament. La teva informació es conservarà mentre existeixi un interès mutu per a la finalitat i mentre no exerceixis algun dels drets que t’emparen.

  En cas de produir-se alguna modificació de les teves dades, et preguem que ens ho comuniquis per a la seva correcció, amb la finalitat de mantenir les dades actualitzades, segons la normativa legal vigent en protecció de dades.

  PROTECCIÓ DE DADES: El Maldà (Marfúrius S.L.) garanteix mitjançant aquest avís, la privacitat dels serveis en línia d’acord amb les exigències legals i informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal per tal que els usuaris determinin, lliurement i voluntàriament, si desitgen facilitar a El Maldà les seves dades personals a través del formulari electrònic de contacte o de subscripció a les novetats de la programació de la sala. Els usuaris consenten el tractament d’aquestes dades personals per El Maldà (Marfúrius S.L.) en els termes d’aquesta política de protecció de dades de caràcter personal.

  FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES: Les dades personals dels usuaris que s’hagin subscrit al butlletí de la sala s’incorporaran en fitxers de Marfúrius S.L. amb les finalitats de gestió de clients i de prospecció comercial i publicitat, inclòs l’enviament (via postal, e-mail, SMS o qualsevol altre mitjà electrònic) de comunicacions comercials sobre productes, serveis, ofertes, promocions i notícies de la sala.

  CESSIÓ DE DADES A TERCERS: Les dades cedides a Marfúrius S.L. no es cediran a tercers amb finalitats comercials o de mercadotècnia.

  DRETS DELS USUARIS: Els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació d’ús, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades mitjançant un e-mail enviat a contacte@elmalda.cat.