VREMYA MUSEI_ horitzontal

PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!

Atenció! Veure els dies de funció al calendari RESERVES

VREMYA MUSEI La Comèdia més russa. 60min. Sense text. A la capital d’un gran estat hi ha un museu que sobreviu al seu imminent tancament amb la promesa de l’arribada d’una gran peça d’art. A causa del valor incalculable d’aquest objecte se li ha assignat al museu una sala especial, com també dos guàrdies encarregats exclusivament de la seva vigilància. Sembla, però, que algun imprevist no ha permès que l’obra d’art arribés a la data prevista i els vigilants esperen cada dia expectants l’arribada de la peça per començar la seva feina.

Intèrprets: Jordi Font i Toni Guillemat
Espai, vestuari i il·luminació: Alba Macfarlane i Helena Torres
Creació col·lectiva: Cia. Voltäla
Assessorament de direcció: Joan Cusó i Carlos Gallardo
Composició música original: Miquel G. Font
Disseny de so: Víctor Fernández i Nicolas Hermansen
Disseny gràfic: Pau Masaló i Helena Torres
Tècnic de la companyia: Mario Andrés

[…] el silenci no va durar tant com probablement deu semblar, però convé tornar a recordar que en un instant de silenci, encara que pugui ser més breu i tot que aquest, poden passar moltes coses, i quan, com en el cas present, cal enumerar-les, descriure-les, explicar-les perquè s’arribi a entendre alguna cosa que valgui la pena del sentit que puguin tenir cada una per si mateixa i totes plegades, sempre apareix algú dient que és impossible, que el món no cap en el forat d’una agulla, quan la veritat és que hi ha arribat a cabre l’univers, i molt més podria cabre-hi, per exemple, dos universos…
La caverna. José Saramago

Agraïments: Dave Macfarlane, Sígrid Pérez-Obiol, Júlia Rodón, Nina Solà, Centre Cívic El Sortidor, Nau Ivanow i Fundació Suñol.