vernissatge_-horitzontal

PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!

Veure el calendari de funcions y horaris. ATENCIÓ! Els dies 24, 25, 31/12 i 5/01 no hi haurà funció. El dilluns 26 hi haurà funció a les 21h. El dia 15/01 la funció serà a les 18.00h.

 

boto

VERNISSATGE. Comèdia. 60 min. Català. Cia. La Trama Produccions. Un home és convidat per una parella d’amics a la celebració de la seva casa recent decorada. Però ben aviat, el que semblava que podia ser una vetllada agradable, acaba convertint-se en un autèntic malson. Sota l’aparença d’una parella feliç, moderna i exitosa, que creu que la seva manera de viure és la correcta, s’embranquen en una allau de crítiques per condemnar les decisions vitals del seu amic, revelant a poc a poc els dos éssers fràgils i buits que són i que han construït tot un món d’aparences amb l’única finalitat que rebre l’aprovació de l’altre.

 

Autor: Václav Havel
Direcció: Marilia Samper
Traducció: Monika Zgustová
Intèrprets: Alberto Díaz, Xavier Pàmies i Carla Ricart
Espai escènic i il•luminació: Roger Orra
Vestuari: Susana Del Sol
Espai sonor: Joan Pàmies
Fotografia: Justin P. Brown
Vídeo: Lluís De Sola
Comunicació i premsa: Sandra Gómez, Xavier Pàmies
Productor executiu: Xavier Pàmies, Carla Ricart
Producció: La Trama Produccions
Aj. producció: Àngels Castuera i Georgina Amat

Segueix-los a   twitter 2 @latramabcn  i  facebook 2 La Trama Produccions

Sobre l’autor

El 2016 és el 80è aniversari del naixement de l’autor Vàclav Havel i al desembre el 5è de la seva mort. El gener del 2017 és el 40è aniversari de Carta 77, el moviment pels drets civils que va liderar. La peça que es representarà està escrita el 1975, durant un període de forta repressió, posterior a la Primavera de Praga de 1968. En aquest període Havel era un autor prohibit i les seves obres circulaven clandestinament i es representaven a l’estranger. De fet, l’estrena de Vernissatge en un teatre públic va ser a Viena l’octubre de 1976, o sigui que celebrem també el 40è aniversari de l’estrena.

Sobre la companyia

La Trama Produccions és una companyia de teatre fundada el 2011 a Barcelona per Carla Ricart i Xavier Pàmies, que treballa de manera artesanal i amb pocs mitjans però amb impulsos vitals de necessitat de creació. Un projecte dirigit amb passió i energia, un equip humà i artístic compost, principalment, per actors que volem explicar històries, recuperar i descobrir autors, i treballar diferents tècniques i estils que anem descobrint en el camí.

Activitats paral•leles

– El dia 28 de desembre després de la funció es durà a terme la taula de debat “La trilogia vaněkiana de Václav Havel” amb Marilia Samper, directora de Vernissatge, Alberto Díaz, Xavier Pàmies i Carla Ricart, actors de l’espectacle i membres de la companyia La trama produccions. També es comptarà amb la presència de Pavel Bsonek, productor i director de teatre txec de la companyia Exquis Teatre,  i Jordi Casasampera, actor, director i professor en matèria d’Arts Escèniques i Filosofia, que faran temporada a La Seca amb un altre espectacle de Václav Havel: Protesta.

– El dia 4 de gener després de la funció hi haurà col•loqui amb el Dr. Albert Llorca Arimany, autor del llibre Václav Havel, doctor en filosofia i ciències de l’educació i president de l’Institut Emmanuel Mounier de Catalunya. El seu llibre ens apropa d’una manera amena, clara i concisa a la figura del dramaturg.