Del 26 de desembre al 12 de gener de 2020

PREU: 14€ anticipada (20€ a taquilla)

HORARIS: De dijous a dissabte a les 22h. Diumenge a les 20h.
Atenció! Dia 5/01 no hi ha funció

COMPRA D’ENTRADES 

SOMETHING’S COMING, un tribut a Sondheim. Cabaret. 80 minuts. Català i anglès.

Joan Vázquez –acompanyant-se ell mateix al piano- fa un repàs de les cançons més emblemàtiques de la carrera de Sondheim i ens acosta a la seva manera de veure l’art, la professió, l’amor i –en definitiva- la vida.

Something’s coming ha tingut molt bona acollida, tant nacional com internacional, i Joan Vázquez ha presentat l’espectacle a l’emblemàtic cabaret Crazy Coqs de Londres i al famós 54 Below de Nova York, esdevenint el primer intèrpret espanyol de teatre musical que actua en cèlebres clubs de les dues capitals mundials del musical. 

Joan ha actuat a diferents musicals a Barcelona i Madrid, en els papers de Claude a Hair, Frank a Merrily We Roll Along o Sky a Mamma Mia. Altres crèdits de teatre inclouen Els Nois d’Història, Bagdad Café, My Fair  Lady, Rent i Ciutat de Gespa a El Maldà. Aquesta temporada ha estrenat Ocaña, Reina de las Ramblas a la Sala Beckett, 20 anys no són ná a la Barts i continua amb la gira de l’espectacle Paquito Forever -amb què va ser guardonat amb el Premio de Teatro Musical a Millor Actor Destacat-.
Stephen Sondheim -guanyador del Oscar- és autor de musicals com Company, Sweeney Todd, A Little Night Music, Sunday in the Park with George, Merrily We Roll Along, Follies o Into the Woods, i de les lletres de West Side Story Gypsy.

Piano i veu: Joan Vázquez
Textos: Roger Julià i Joan Vázquez
Música i lletres: Stephen Sondheim
Disseny de so: Jordi Ballbé
Espai escènic: Jordi Berch i Mariona Ubia
Disseny d’il.luminació: Jordi Berch
Vestuari: Joana MartíSegueix #somethingscoming a:

          twitter 2  @maldateatre               facebook 2 @elmalda                  @maldateatre