Un gos a la cadira d'una terrassa, com si estigues prenent un cafè i de gons tota la platja de Barcelona i també es veu la muntanya.

Del 15 de febrer al 8 de març de 2020

PREU: 16€ anticipada (20€ a taquilla)

HORARIS: De dimarts a dissabte a les 20.30h. Diumenge a les 19h.

Dies 15 i 16 de febrer prèvies obertes al públic
Dia 18 de febrer estrena oficial
Atenció! Diumenge 8/03 no hi haurà funció.
Dimecres 19 de febrer POSTFUNCIÓ Travessia Recomana amb Gema Moraleda autora del blog de crítica teatral Somnis de Teatre

COMPRA D’ENTRADES 

SACARINA. Teatre de text. 80 minuts. Català. 
En una Barcelona poc atractiva, dos actors poc hàbils i un gos lleial, sota la direcció d’un productor indesitjat, seguint les instruccions d’un autor no present, preparen l’enregistrament de l’episodi pilot d’una ficció televisiva poc atractiva. Encara creient en la possibilitat d’una feina justament remunerada, somien amb una ciutat millor que els dóna l’oportunitat de portar una vida digna. Però és un somni que continua sent un somni, perquè viuen en una ciutat abocada al turisme i a l’especulació immobiliària . En un món insatisfactori, la desobediència i la mentida, per necessitat o per virtut, són la base de les relacions personals, actuen com a motor d’acció i donen els seus bons resultats. Al final, dels quatre personatges, almenys la meitat arriben a la seva intenció. Però, qui? Aquesta és una història antiga. Una història tan antiga com el món. Que curiosament roman actual. És la història de com el desig pot corrompre l’home. I com l’home es deixa corrompre fàcilment. Sobretot si l’entorn en què viu no només ho accepta, sinó que ho exigeix. Una història de supervivència al cap i a la fi.

Autor: Davide Carnevali
Traducció: Albert Arribas
Adaptació: Davide Carnevali, Albert Arribas i La Ruta 40
Direcció: Sergi Torrecilla
Intèrprets: Alberto Díaz, Albert Prat i Lara Salvador
Escenografia: Claudia Vilà
Vestuari: La Ruta 40
So i vídeo: Pau Matas
Producció executiva: Maria G. Rovelló
Producció: La Ruta 40

Sobre la companyia…
La Ruta 40 és una companyia de teatre independent fundada l’any 2011 a Barcelona. Treballa amb un equip estable, integrat per Alberto Díaz, Maria G. Rovelló, Albert Prat, Xesca Salvà i Sergi Torrecilla, però sempre oberta a col·laboracions intergeneracionals amb altres directors, intèrprets i creadors. 
Ha estrenat onze espectacles. Treballa en dues línies: espectacles a partir de textos clàssics (Harold Pinter i Thornton Wilder) o contemporanis (Davide Carnevali, Josep Maria Miró, Albert Arribas, Marc Artigau o Romina Paula); i espectacles de creació en col·laboració amb dramaturgs i directors externs a la companyia (Carlota Subirós i Ferran Dordal). 

Segueix #SACARINA a:

  twitter 2 @maldateatre @laruta40  facebook 2 El Maldà i La Ruta 40
 @maldateatre @laruta40

MATERIAL DE PREMSA 

Comprar entradas para Sacarina