Amaro · Raquel Gualtero

Autoria, direcció i interpretació: Raquel Gualtero
Autoría, direcció musical i disseny de so:  Rodrigo Rammsy
Interpretació musical: Rodrigo Rammsy
Disseny d’il·luminació: Arnau Sala
Acompanyament en el so i moviment:  Sònia Gómez
Cooproducció: dansa. Quinzena metropolitana
Fotografía: Alice Brazzit
Durada: 30 minuts.

Raquel Gualtero torna a l’escenari amb la seva nova peça Amaro, un treball de recerca corporal sobre l’in crescendo i la capacitat de transformació. La seva interessant proposta corporal aposta per moviments abstractes, l’ús del punt fix i la idea del límit, mostrant-nos les diferents formes i dinàmiques que un mateix cos pot adoptar. Resulta indispensable el treball del músic Rodrigo Rammsy, també en escena, i la potent il·luminació d’Arnau Sala construint un diàleg molt conscient entre les tres capes que treballen a l’uníson. 
La peça ens convida a viatjar i transformar-nos amb ella en aquesta progressió cap a una intensa catarsi final que haurem de baixar amb un xopet digestiu d’amaretto en sortir. Un viatge sense treva, un empatx de moviment, música i llum, una preciosa i hipnòtica experiència sensorial. 
Per Markos Goikolea 

Agraïments: Amaranta Velarde, Pere Jou, Karolina Szymura, Txiki Berraondo y Lipi Hernandez 
Amb la col·laboració de:  Hiroshima,Teatros del Canal, RocaUmbert Fàbrica de les Arts, Centro Cívico de la Barceloneta, SAT! Sant Andreu Teatre y El Graner

Es uno, es dos, es uno en dos… ¿Qué es? · Larama

Coreògraf: Alexander López Guerra
Intèrprets: Laia Camps Moll i Alexander López Guerra
Durada: 10 minuts.

Què és amb allò que carreguem? Som conscients d’això?… Un paràsit tumultuós que creix, s’agita i reposa. El món intern i invisible que es fa visible. No té perquè tenir sentit, però, tot i així, el té. És un, dos, dos en un, un a dos o … què és? 

Amuninni ·
ODM | ocram dance movement

Coreografia i escenografia: Marco Laudani 
Producció: ODM | ocram dance movement  
Intèrprets: Rachele Pascale i Damiano Scavo
Música: Ada Milea
Disseny de so: Claudio Scalia  
Fotografia: Csaba Mészáros 
Durada: 10 minuts

Trair un amor, trair a un amic, trair una idea, trair un partit, fins i tot, trair la terra natal significa separar-se d’una part que ens pertanyia i crear un nou espai, desconegut, incògnit. De fet, naixem en la confiança que algú ens nodreix i ens estima; però podem créixer i inventar-nos a nosaltres mateixos només si sortim d’aquest confiança, si no ens restem presoners, si als que primer ens van estimar i a tots els que després d’ells van venir, un dia sabrem dir: “Jo no sóc com tu em vols”. A cada amor, el dels pares, dels marits, de les esposes, dels amics, del lloc de naixement hi ha una forma de possessió que atura el nostre creixement i força a la nostra identitat a constituir-se sol dins d’aquell recinte que és la fidelitat que no hem trair. Però, en cada fidelitat que no coneix la traïció i, fins i tot, en la que no es pensa en la possibilitat, hi ha massa infància, massa ingenuïtat, massa por de viure sol amb les nostres forces. 

COMPRA D’ENTRADES