Efecto Siam ·Cia. Colectivo Sin Par

Coreografía: Lara Misó Peinado y Wilma Puentes Linares 
Música original: Marco Colocci 
Fotografía: Ana Puentes Linares, Carlos Martínez Borrel 
Durada: 13’30 minuts
 

Amb “Efecte Siam” volem explorar el concepte de la unió física entre dues persones, tal com passa amb els siamesos. Indagar així, a través d’un debat mut, en la permissivitat del moviment amb aquesta restricció i implicant el costat emocional que això podria comportar. Comunicar-nos a través de contrasenyes kinestèsiques i emfatitzant en la dependència inherent de dos éssers humans que van arribar al món dins de la mateixa pell. La nostra principal inspiració ha estat la història de Chang i Eng Bunker, els primers germans bessons siamesos registrats, concebuts en 1811 a Siam. ¿Què hauria passat si haguessin nascut ara i haguessin estat separats quirúrgicament? 

One to Another · CobosMika Company 

Autoria: Cobosmika Company 
Coreografia: Peter Mika en col·laboració amb Diego Sinniger 
Intèrprets: Nathanael Charrol i Charly Bouges 
Il·luminació i So: Jorge Fuentes i Isaac Lucas 
Producció: Núria Botellé
Música: Florencia di Concilio 
Amb la col·laboració de ALIANSAT! i Teatre La Gorga

Segons la mitologia grega, els humans van ser, en l’antiguitat, éssers de quatre cames i quatre braços. Fins que, un dia, la seva arrogància i poder va fer que Zeus els dividís en dos. Des de llavors, la humanitat, viu en una recerca constant de la seva altra meitat amb l’objectiu de sentir-se complet.
Sempre interessat en la dicotomia existent entre la imatge que projectem versus el que realment sentim, Peter Mika, director i coreògraf de CobosMika, ha creat una peça de fisicalitat extrema i sensibilitat contrastada. El seu interès recau sobre els pols oposats de la personalitat: l’interior en contraposició a l’exterior… Dels quals deriva el nostre sentit d’identitat. L’instant entre allò privat i allò que vam deixar a la vista de tots, aquesta breu afirmació del “jo” que ens afecta profundament i ens esforcem a capturar amb l’objectiu de transmetre-ho a l’espectador. 
Una peça que combina amb audàcia les disciplines del hip-hop, l’acrobàcia i la dansa contemporània. Has trobat la teva altra meitat? On s’amaga la teva altra meitat mai revelada? Qui creus que ets?

Playazoooh!!! · Helena Canas & Marc Lapuerta

Idea Original: Helena Canas 
Creació i interpretació: Helena Canas i Marc Lapuerta 
Fotografia i Vídeo: Marc Costa 
Promotor Cultural: Bernabé Rubio – Rotativa Performing Arts
Durada: 20 minuts

Dissabte, 12.35h, 27ºC. La Marisol decideix anar a la platja, com sempre porta des de les 9 del matí preparant-ho tot. Sol, calma i més sol…és tot el que desitja. En Tino, es desperta força d’hora avui, fa calor i baixa a la platja. Tovallola, una beguda i ja està llest. Ella perfeccionista i una miqueta…mmm peculiar. Ell conformista i “simplón”. Dos personatges, una sola platja i moltes hores de sol. Aconseguiran conviure en pau? Playazoooh!!! es presenta com un duo de dansa-teatre en clau d’humor i exhibeix la interacció d’aquests dos singulars personatges. 

COMPRA D’ENTRADES