Presentació a Instagram del disc de Les Feres de Shakespeare

Dilluns 11 de maig de 2020 a les 19h
En directe a l’Instagram d’El Maldà @maldateatre

La presentació comptarà amb la presència de bona part de la companyia: Ariadna Cabiró, Ariadna Pastor, Laura Pau, Laura Aubert, Jordi Vidal, Lluna Pindado, Arnau Puig, Mariona Castillo i Ricard Farré i Lloll Bertran. L’actor i membre d’Els Pirates Teatre, Bernat Cot, farà de mestre de cerimònies i anirà connectant tots i totes per parlar de moments preferits de l’obra, anècdotes del procés d’assajos i alguna sorpresa més.

Les lletres de les cançons del disc, escrites per Ariadna Pastor, són una reflexió punyent, divertida i necessària sobre la identitat, els rols de gènere, els anhels, els somnis i de com només a través de la raó i el coneixement podem desfer-nos de les cadenes i aconseguir la llibertat. La música original és creació d’Ariadna Cabiró i s’emmarca dins una potent i eclèctica barreja de llenguatges que dóna com a resultat un espectacle musical actual, fresc i modern. Des dels inicis de l’opereta i la comèdia musical fins al jazz dels anys 20, ingredients variats i combinació suggerent. Fent al·lusió a l’època en què es contextualitza l’obra,l’estil es barreja amb pinzellades barroques que són presents en tota l’obra: madrigals, recitatius i baixos obstinats conversaran amb el swing, el blues i el pop.

El CD de Les Feres de Shakespeare és un enregistrament en directe de la temporada al juliol de 2019 a El Condal. Jordi Ballbé ha sigut l’encarregat de l’enregistrament, mescles i edició digital amb la supervisió d’Ariadna Cairó. El disc es pot comprar al web d’El Maldà i té un preu de 8€ amb llibret que conté fotografies de l’espectacle i les lletres. 

LA PRIMERA INICIATIVA DE LA NOVA CAMPANYA #SEGUIMAPROP

Des d’El Maldà engeguem una sèrie d’iniciatives online sota el lema “Seguim a prop” amb la intenció de posar el nostre granet de sorra a la situació d’emergència de les companyies i professionals de les arts escèniques. Gràcies a la feina de tothom que s’ha sumat i s’anirà sumant a la proposta, durant les properes setmanes anirem anunciant diferents activitats a les nostres xarxes socials i canals digitals.