PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!

Estrena! LA PEGGY PICKIT VEU LA CARA DE DÉU. Comèdia àcida. Català. 70 min. Dir. Moisès Maicas. A La Peggy Pickit veu la cara de Déu dues parelles d’amics, antics estudiants de medicina, es retroben al cap d’uns anys. El temps i la distància han fet la seva feina i han obert un abisme entre els personatges. Cada parella enveja l’altra: els uns envegen la felicitat conjugal del matrimoni dels primers, els altres envegen els sis anys d’aventura africana dels segons. Les dues parelles es troben en un moment crític.

Una follia embriagadora, a l’aguait, segresta els personatges i els aïlla. Isolats, s’obsedeixen en la seva visió occidental del món. La Peggy Pickit veu la cara de Déu és una reflexió lúdica, irònica i càustica sobre l’enveja i el sentiment de culpabilitat del món occidental.

Autor: Roland Schimmelpfennig
Traducció: Anna Soler Horta
Direcció: Moisès Maicas
Intèrprets: Núria Cuyàs, Xavier Frau, Óscar Jarque, Lluna Pindado 
Composició musical: Ivan Prades i Sheila Garcia
Direcció musical: Sheila Garcia
Gest i moviment: Maria Garriga

Vestuari: Núria Llunell
Escultura: Pep Borràs
Nina: Xevi Bonany

Direcció tècnica, escenografia i il•luminació: Daniel Gener
Adjunt a la direcció i assistent de producció: Albert Massanas

Producció executiva: The Three Keatons

 

Agraïments a: Ursula Wahl, Albert Tola, Thomas Sauerteig, Lídia Gil, Josep Maria Soler, Bea Antolines.

Una producció de l’Associació Cultural El Teatre Invisible amb el suport de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat de Catalunya (OSIC) i de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

 Amb la col·laboració de:

logo_bobila

Activitats paral·leles:

Dijous 9/02 a les 20h: Lectura dramatitzada “SÍ I NO (CALIDOSCOPI SCHIMMELPFENNIG)” a Can Gassol, Mataró i dijous 16/02 a les 20h al Goethe Institut, dirigida per Thomas Sauerteig amb dramatúrgia d’Albert Tola i els actors Maria Pau Pigem, Jacob Torres i Thomas Sauerteig.

Del 13/02 al 17/02 del 2017Curs a l’Obrador de la Sala Beckett amb Roland Shimmelpfennig.

Dimecres 15/02 de 12 a 13:30h:  Xerrada amb Schimmelpfennig a l’auditori de l’Institut del Teatre (oberta en principi només als alumnes i professors de l’Institut i persones pròximes).

Divendres 17/02: col·loqui postfunció al Maldà sobre “La Peggy Pickit veu la cara de Déu” amb Shimmelpfennig i la companyia.