PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!

ATENCIÓ! Hi ha FUNCIÓ EXTRA el proper dilluns 3 de juliol a les 21h!

MRS. BROWNIE. Musical. 60 min. Català.  Cia. Teatre Nu. Mrs. Brownie ens presenta la història d’una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic, un entrenyable pianista, i d’una jove cuidadora, Mrs.Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant.

A mig camí entre la vida i la mort, passant constantment del somni a la realitat Mrs.Brownie mirarà amb tendresa i humor la humanitat d’algú que, després de ser considerat un mite, ha d’afrontar el seu final com qualsevol altra persona.

Idea original: Laura Guiteras
Direcció i dramatúrgia: Víctor Borràs
Actriu i cantant: Laura Guiteras
Pianista i actor: Abel Boquera
Escenografia i titelles: Martí Doy
Vestuari: Nídia Tusal
Confecció: Ester Moreno
Música original: Laura Guiteras i Abel Boquera
Ajudant de direcció: Francesc Mas
Producció i distribució: Maria Hervàs
distribucio Internacional: Marta Gràcia

QUÈ EN DIU LA CRÍTICA:

Es tracta d’un treball molt divertit que atrapa per la seva desinhibició i que sap alternar les manipulacions dels diversos personatges de Brownie per no esgotar el recurs de moviment de la titella del balancí. Molt fresc, […] una història tendra, divertida i amb els grams de picant que necessita. Jordi Bordes (Recomana.cat)

Feia temps que no veia una interpretació tan pletòrica d’energia, amb unes dots que li rajaven a brolls sense que es pogués endevinar la seva fi. Toni Rumbao (Putxinel·li)