DEL 7 D’ABRIL AL 9 DE MAIG DE 2021

PREU:
16€ anticipada de dimarts a divendres.
18€ anticipada dissabtes i diumenges.
20€ directament a taquilla

HORARIS:
De dimarts a dissabte a les 20h.
Diumenge a les 19h
Atenció! Dia 9/04 no hi haurà funció.

COL·LOQUI POSTFUNCIÓ:
11 d’abril:
Com es crea un musical actual a partir de tres sarsueles? Amb la companyia Epidèmia Teatre, la directora Gemma Sangerman i el director musical Joel Riu

MISTELA CANDELA SARSUELA. Teatre Musical. 70 min. Català.
Tres sarsueles en una. Fresques, còmiques i rimades. Pitarra i Vidal i Valenciano tornen als escenaris com a clàssics d’avui dia per fer-nos matar les penes. Quatre actors i un músic, bevedors de mistela, es fan una sarsuela d’embolics en una sastreria: Corina espera el seu príncep blau, però sa mare planeja que es casi amb Don Mateu, antic conegut de la Sastressa; la Sastressa s’encaterina de Titus, promès de Maria… Sastres, metges i lloros amaneixen el plat dins la versatilitat d’una comèdia musical.

Direcció: Gemma Sangerman
Dramatúrgia: Sílvia Navarro, Gemma Sangerman i Epidèmia Teatre
Idea original: Mireia Lorente-Picó i Marta Borràs a partir de textos de Serafí Pitarra i d’Eduard Vidal i Valenciano
Arranjaments, direcció musical i piano: Joel Riu
Segon pianista: Oriol López-Calle*
Intèrprets: Aida Llop, Mireia Lorente-Picó, Lluís Oliver i Joan Sáez
Coreografia: Anna Rosell
Escenografia, il·luminació i vestuari: Mariona Signes i Sergi Cerdán
Caracterització: Anna Marquès
Ajudant de direcció: Ariadna Coll
Producció: Cristina Ferrer i Epidèmia Teatre
Fotografies i imatge: Nahuel D’Angelo
Edició vídeo: Roger Gispert

Fa funció els dies 13, 14, 15, 17, 20, 21, 22, 24, 27, 28, 29 d’abril 5 i 6 de maig

ELS MITJANS EN PARLEN

“Es un divertimento muy trabajado cuya intención es reivindicar a estos ingeniosos artistas (Pitarra i Vidal i Valenciano) de hace dos siglos para lo cual han debido llevar a cabo un impresionante trabajo de documentación. Homenajear al pasado desde el presente, desde la osadía de unos jóvenes que tienen poco que perder y que se atreven a mezclar conceptos y épocas con una soltura poco habitual.” 
Eduardo de Vicente – On Barcelona El Periódico 

“Tot plegat per oferir-nos una sarsuela del segle XXI que, des del primer moment traspua energia per totes les seves costures […] El públic riu i s’ho passa bé, i els aires de sarsuela que respira l’obra s’entremesclen amb ritmes urbans, cançons amoroses i ensucrades a l’estil Disney, petites sorpreses escèniques, jocs de paraules i diversos embolics amorosos que acaben amb un apoteòsic final on l’energia continguda durant tota l’obra es desborda i encomana a l’audiència.” 
Jaume Forés Juliana – Núvol.com 

“Mistela, Candela, Sarsuela se trasforma en un verdadero popurrí de canciones divertidas, músicas trepidantes i coreografías excelentemente concebidas.”​ 
Pablo-Ignacio de Dalmases – Catalunyapress 

Sobre la companyia…

Epidèmia Teatre neix després de realitzar junts tota la formació del Grau d’Art Dramàtic en l’especialitat d’Interpretació Musical a l’Institut del Teatre de Barcelona. A més de classes, han compartit escenari en diferents projectes visitant diferents teatres de Catalunya. La bona dinàmica de treball i el fet de compartir objectius artístics els va portar a crear Epidèmia Teatre. Treballen en el canovaccio El Testament de Pantalone (presentat a Barcelona, Reus, Castellar i Vic) i la gran producció Urinetown, El musical (Teatre Ovidi Montllor). Després de la presentació de 9to5. El musical al Teatre Gaudí el juny del 2018, tornen a aquest escenari amb el musical Bed&Breakfast, de Laia Fort, amb les cançons d’Els Amics de Les Arts i sota la direcció de Jaume Viñas, i reestrenen 9to5 al Teatre Maldà, on tornen a l’abril amb Mistela Candela Sarsuela.

Segueix #MistelaCandelaSarsuela a:

                             twitter 2  @maldateatre @EpidemiaTeatre
                             facebook 2 @elmalda  @epidemiateatre             
                             @maldateatre  @epidemia.teatre