Foto: Sílvia Poch

 20, 21 i 22 de desembre de 2019

PREU: 20€

HORARIS: Divendres a les 19h i a les 20.30h. Dissabte a les 13h, a les 19h i a les 20.30h. Diumenge a les 11.30h, a les 13h, a les 19h i a les 20.30h.

COMPRA D’ENTRADES 

Concert!
El passat 8 de novembre les germanes Neddermann van presentar per primera vegada un disc concebut i treballat conjuntament: Present (Satélite K, 2019).  Es tracta d’un disc de Nadales de 8 temes, 7 dels quals són nadales catalanes i una veneçolana, que compta amb la col·laboració d’Ahyvin i Ahylin Bruno. Nadales de sempre arranjades i també una peça original, un poema de Salvador Espriu musicat especialment per a l’ocasió. Dos universos musicals que parteixen de la mateixa llavor però que al llarg del seu recorregut han conegut paratges diferents. Ara es posen en comú per oferir aquestes cançons, buscant una sonoritat nova i lleugera a aquestes melodies que tant s’han sentit i compartit durant el Nadal. Al disc també han col·laborat els artistes Ferran Savall, Mû Mbana i Aleix Tobias. Les acompanyen Arnau Figueres a la percussió i Miquel Àngel Cordero a la bateria.
Meritxell (veu i teclats) i Judit (veu i guitarra) nascudes en una família de músics s’han fet un forat dins el panorama musical català, cada una traçant camins diferents. La Mertixell es va formar a l’escola de música de Berklee (Boston) i en aquests moments es troba en procés de creació del seu primer disc. La Judit ha publicat tres discos on en cada un d’ell ha anat fent passes fins arribar, en aquests moment, a gaudir del reconeixement tan de públic com de programadors a la seva feina.

Meritxell Neddermann, piano, teclat i veu
Judit Neddermann, veu i pandero
Arnau Figueres, cajón, octapad, plats, tinaja i veu
Miquel Angel Cordero, contrabaix i veu

Segueix el concert a:

                twitter 2  @maldateatre      
                facebook 2 @elmalda  @eltempsqueno           
               @maldateatre  @juditneddermann @meritxell.neddermann

Comprar entradas para Meritxell i Judit Neddermann presenten cançons de Nadal