Dates: De l’1/02 al 04/03.
PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla)

LLIBRES PER CREMAR. Teatre de text. Català. 85 min. La ciutat està assetjada i som al pic de l’hivern. Al pis del Professor, on es refugien el seu assistent Daniel i la Marina, estudiant d’últim any i amant del Daniel, només un combustible els pot permetre lluitar contra el fred: els llibres. Però no tothom hi està d’acord. A mesura que passen els dies i que el fred els tenalla, els principis ètics trontollen i el triangle format pels tres personatges s’anirà enterbolint a causa de la gelosia, els interessos, el poder i l’instint de supervivència.

Amb Llibres per cremar, que s’estrena per primer cop a tot l’Estat i suposa el debut de la Companyia Pyros, es proposa un joc de miralls monstruós on el públic pugui veure idearis i comportaments reflectits que sacsegin consciències i facin prendre consciència de la importància de la cultura perquè l’últim que ens queda, l’únic que tenim, al cap i a la fi, és la nostra humanitat.

Autor: Amélie Nothomb
Traducció: Roger Batalla
Direcció: Blanca Bardagil
Actors: Ramon Vila, Paula Sunyer i Roger Batalla
Disseny escenografia i il·luminació: Núria Vila Vilaregut (Lacol)
Espai sonor: Roger Batalla
Vestuari: Montse Albàs
Producció: Aina Bujosa i Companyia Pyros
distribucio: Companyia Pyros
Fotografia cartell: Guillem Medina
Estudiant en pràctiques de El Timbal: Sara Membrives

Agraïments: Els Pirates Teatre, Factoria SI, La Perla 29, Sala Flyhard, Jordi Armadans “Tricky”, Guillem Vila i Carol Rovira