PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla)


eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cia. Les Mamies. Teatre / Dansa. 50 min. Dues Mamies. Dues germanes. Dues tasses de te i una rutina. Un despertador s’apaga i una ràdio s’encén. Viure entre els records de l’ahir i la tendresa de l’ara. Així viuen Joséphine i Madeleine. Somniant el passat i anhelant el futur. Cada una un pilar, una peça fonamental d’aquest puzzle anomenat vida.

Els desitjos, les preocupacions i els pensaments no caduquen per a elles.

Sobre l’espectacle:
Les Mamies neix de les ganes d’explicar, amb el cos, una història. És el resultat de més d’un any de cerca de la delicada línia entre la dansa i el teatre, el moviment i la idea. El resultat ha estat “Les Mamies”, el nostre equilibri entre ambdós parts. Un espectacle on el cos, la música i la poesia visual et fan viatjar amb Joséphine i Madeleine. Elles són dues germanes que, com cada matí, es lleven disposades a gaudir d’un nou dia. Tot sembla anar com sempre fins que reben una carta que trencarà la seva rutina. Una notícia que canviarà les seves vides. La seva, és una història d’amor. Un amor incondicional i sincer. Una lliçó de tendresa i superació.

Creació: Les Mamies 
Interpretació i coreografia: Anna Castells i Alice Sorin 
Direcció artística: Iona Balcells 
Producció: Aina Juanet 
Vestuari i disseny de llums: Les Mamies 
Escenografia: Enric Balcells i Josep Juanet 

Agraïments: Centre Cívic Guinardó, Íntims Produccions, Joaquim Rodríguez, Marc Serra i Anna Cuscó, Marcel Sandé, Neus Gispert, NunArt, Patri Estanyol, Séverine Milcent-Plaire i Cie. Force Jazz, Toni Santos, tot l’equip d’El Maldà, Varium Espai de Moviment