Les males persones. Cia. Parking Shakespeare. Una versió sobre "Els bandirs" de Schiller. Del 9 al 29/9. Imatge d'un tocadisc amb figuretes de soldats de guerra a sobre.

PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!

Veure el calendari de funcions y horaris. ATENCIÓ! El dia dg 11/09 no hi haurà funció. El dm 27/09 hi haurá funció. Els dg 18 i 25/09 funció matinal a les 12.30h

boto

LES MALES PERSONES. Teatre de text. 90 min. Català. A Els bandits, Schiller dibuixa un món on els homes es revolucionen davant d’un entorn que no els obre prou les portes. I en aquest retrat, l’autor passa clarament per diversos universos: la família, les lleis, la religió i les passions humanes. A Les males persones, la versió que n’hem fet amb els Parking Shakespeare, els personatges sobretot es revolucionen contra ells mateixos.

Karl es troba immers en una lluita que no és clarament la seva i buscarà forces d’on pugui per convertir-se en un bandit, en un terrorista, en un home que pot canviar el món, malgrat mai no hagués dit que ho faria. El seu germà Franz, fins i tot, que no té por d’erigir-se com un destructor implacable, sense moral, sense fre, s’acaba adonant que sota la seva cuirassa també hi ha un cor que el fa dubtar, que el fa estimar, cosa que no s’esperava, cosa que el fa feble. Potser només en l’amor d’una dona, en Amàlia, hi ha la llavor d’una veritable evolució, d’un veritable canvi. Allò pel que realment et compromets és de totes totes el germen de la lluita aferrissada. Ningú s’hi deixarà la pell, si no creu fermament que les dificultats del camí valen la pena.

Carles Mallol

Companyia Parking Shakespeare

Versió i direcció: Carles Mallol – Versió lliure d’Els Bandits de F. Schiller
Intèrprets:
Òscar Bosch, Ester Cort, Pau Ferran,
José Pedro García Balada, Pep Garcia-Pascual,
Carles Gilabert i Santi Monreal
Ajudant de direcció: Marta Corral
Espai escènic: Anna Tantull
Disseny d’il·luminació: Xavi Gardés
Producció, comunicació i premsa: Aina Bujosa
Fotografia Pòster: Ricard Sadurní
Fotografies: Xavi Gil
Direcció artística: Pep Garcia-Pascual

Segueix-los a twitter 2 #MalesPersonesPSH de @ParkShakespeare  i  facebook 2 Parking Shakespeare i a www.parkingshakespeare.com

Qui són?

Parking Shakespeare és una companyia que cada estiu ofereix un Shakespeare a l’aire lliure i gratuït. Creada el 2009 amb la idea anglosaxona de representar les obres de William Shakespeare en parcs públics, es tracta d’una proposta que no requereix d’escenografia, ni d’equipaments de so i llums i que tot el protagonisme recau en el text i en els actors. El bon funcionament i l’entesa de la companyia ha fet que amplï l’activitat i fes un pas endavant amb Parking d’Hivern. El projecte ofereix teatre amb entrada gratuïta més enllà de l’estiu, presentant obres d’altres autors. De manera que Parking Shakespeare creix i es fa gran. De l’estiu a l’hivern. De la calor al fred. De la comèdia al drama. D’un autor clàssic a un de contemporani

Durant aquests 6 anys, la companyia ha creat 9 espectacles: “L’Amansiment de la fúria” (2009. Dirigit per Pep Garcia-Pascual), “La Comèdia dels errors” (2010. Dirigit per Miquel Àngel Ripeu), “El somni d’una nit d’estiu” (2011. Dirigit per Joan Maria Segura), “Treballs d’amor perduts” (2012. Dirigit per Marilia Samper), “Nit de reis” (2013. Dirigit per Iban Beltran), “Pell de Mercuri” (2013. Dirigit per Antònio Calvo), “Woyzeck” (2013. Dirigit per Marc Rosich), “Molt soroll per res” (2014. Dirigit per Israel Solà), “Eduard II” (2014. Dirigit per Roberto Romei) i “Les Alegres Casades de Windsor” (2016. Dirigit per Marc Rosich).

Què en diu la premsa?

“Bon treball que deixa amb un regust amarg, perquè no hi ha gaire espai per a la redempció, més que del protagonistes. […] La manipulació és constant. L’engany és la gran moneda de canvi en què, al final, l’únic que sembla resistir és l’amor.” Jordi Bordes, (Recomana.cat)

“Carles Mallol, va triar l’obra Els Bandits de Schiller, que ha adaptat i actualitzat, incorporant escenes pròpies; el resultat ha estat la magnífica obra que hem pogut veure. […] El text és extraordinari. Mallol ha sabut adaptar-lo molt bé, tenint en compte que va ser escrit el 1781, i que es tractava d’un text gens fàcil.” Neus Mónico Fernández (Teatre Barcelona)

“Els Parking Shakespeare són uns valents. […] Els intèrprets sostenen el muntatge amb solvència, però un dels principals encerts de la posada en escena és l’espai” Xavi Pardo (Butxaca)