Us recomanem la nova comèdia musical del la Cia. Els Pirates Teatre, Les Feres de Shakespeare. Podeu veure la nova producció d’El Maldà i Els Pirates Teatre a a l’Onyric Teatre Condal en el marc del Festival Grec de Barcelona! Del 29 de juny al 28 de juliol.

Aprofita la promo! Si compres abans del 27/05, 15€ per les funcions del 29/06 al 07/07!

COMPRA D’ENTRADES 

Vine a conèixer Les Feres per dins! El mes que ve Els Pirates Teatre, companyia que gestiona El Maldà, estrenarà la nova comèdia musical. No queda res i estem en ple procés de creació. Voldries saber com ens estem organitzant? Descobrir alguna cançó de primera mà? Els secrets i dificultats de Les Feres? Com és un assaig? Volem apropar-te aquesta intensa etapa de creació! Pensem que pot ser enriquidor, interessant i divertit conèixer de prop tots els detalls per després gaudir d’una altra manera l’espectacle. Et proposem tot un seguit d’activitats gratuïtes de la mà de Teatre Barcelona. Anima’t a assistir, volem que ens hi acompanyis! 

ACTIVITATS LES FERES PER DINS

Presentació de Les Feres de Shakespeare – Dilluns 20/05 a les 20h a El Maldà.
Organitzarem un berenar amb l’equip de l’espectacle. Presentarem el projecte i la proposta d’activitats que hem pensat pel públic. I a més a més, donarem a conèixer la primera cançó de l’espectacle!

Entrevista a l’equip – Dilluns 27/05 a les 19.30h a El Maldà.
Entrevista a la dramaturga i traductora Ariadna Pastor, al director Adrià Aubert i a la compositora Ariadna Cabiró. Després, hi haurà un petit debat amb el públic!

Assaig obert – Dilluns 3/06 a la tarda.
Descobreix com funciona un assaig, quines indicacions fa el director i com ho treballen els actors i les actrius. Un cop fet l’assaig, crearem un espai de debat on pots comentar qualsevol idea que creguis convenient, tota aportació és ben rebuda. Ens és de molta ajuda l’opinió i valoració de l’espectador, per a nosaltres és molt enriquidor!

VIP Experience – Diumenge 30/06 a les 12h a l’Onyric Teatre Condal.
Et farem una ruta guiada per dins del teatre. Passeja’t i per l’escenografia i tafaneja pels camerinos!

Com m’apunto a les activitats? Només cal que ens enviïs un mail a comunicacio@elmalda.cat per fer efectiva la reserva, t’enviarem sempre una confirmació. Pots apuntar-te a totes les activitats o només a una, indicant quina. Això sí, les places són limitades. Totes les activitats són gratuïtes.

SINOPSI
Pàdua, Itàlia, 1594. El sol brilla i la foscor de l’Edat Mitjana queda lluny. L’home comença a sospitar que la terra és rodona, ha descobert Amèrica i fins i tot el clítoris. El progrés, l’art i la ciència envaeixen els carrers acabats de pavimentar. “La llibertat de Pàdua és universal per a tothom”, proclama el lema de la seva universitat. Però entre escultures de marbre polit i cortines de seda fina, descobrim una societat ancorada en el passat, fonamentada en el patriarcat i els valors medievals. L’home és el centre i mesura de totes les coses. Quin és, però, el lloc de la dona?
Per poder trencar amb el paper que els ha tocat fer i esdevenir allò que decideixen ser, a les dones només els queda una opció: desplegar la seva fúria. Una història brutal sobre tres dones, Caterina, Bianca i Lucenzia, que a través de la seva intel·ligència, el seu valor i la seva determinació aconseguiran transformar el seu destí. Lucenzia es disfressa d’home i arriba a Pàdua per poder estudiar a la universitat. Bianca inicia un nou camí per descobrir la seva identitat. Caterina es rebel·la contra un casament forçat i emprèn una lluita per alliberar-se del seu botxí.

FITXA ARTÍSTICA
Autor: William Shakespeare
Adaptació i traducció: Ariadna Pastor (A partir de L’amansiment de La fúria)
Música: Ariadna Cabiró
Direcció: Adrià Aubert
Amb: Laura Aubert, Lloll Bertran (Maria Cirici, cover), Mariona Castillo, Ricard Farré, Laura Pau, Lluna Pindado, Arnau Puig i Jordi Vidal.
Músics: Ariadna Cabiró / Gemma Pujol (piano), Marcel·lí Bayer / Jordi Santanach (saxo)

Escenografia: Enric Romaní
Vestuari: Maria Albadalejo
Coreografia: Anna Romaní
Disseny de la il·luminació: Lluís Serra
Disseny del so: Jordi Ballbé
Assessorament vocal: Sheila Garcia
Ajudants de direcció: Bernat Cot i Ariet Lea Jelinek
Direcció tècnica: Pol Queralt
 
Cap tècnic del teatre: Jordi Ballbé
Construcció d’escenografia: Lali Canosa
Confecció del vestuari: Goretti Puente
Màrqueting i comunicació: Paula Arbós i publispec
Premsa: Ester Cánovas i Didac Atzet
Disseny: Ricard Farré
Vídeo i fotografies: Jordi Ferré
Disseny gràfic: Jofre Mañé
Producció: Marina Marcos
Assistent a la producció i regidoria: Montserrat Farrarons

Agraïments: Ajuntament Lloret de Mar, Teatre de Seva, Núria Cuyàs, Gemma Jansana, Kim Plana, Cava Llopart, Laia Pastor, Max Glaenzel, Gemma Roura, Mireia Hernández
Col·laboradors: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Onyric-Teatre Condal