PREU EXCLUSIU WEB: 10€ (12€ a taquilla)

Concert. Etxaniz es un principio y una continuación. Un punto de inflexión. Una vuelta a la esencia. Una liberación. Una resurrección sin pérdida.

El impulso antes de saltar es una fotografía del vértigo. De la adrenalina. De la ilusión. Del asentamiento de lo vivido y el remangarse para construir lo que queda por vivir.

“Y APRENDO QUE SOY
DE SOMBRA Y DE LUZ
Y APRENDO A QUERERME
Y ME SIENTO MÁS FUERTE
SOY DE AGUA Y DE SAL
SOY NIÑO QUE CRECE”

Amb: Kai Etxaniz, María Antúnez i Alicia Arguiñano

QUI ÉS KAI ETXANIZ?

Kai Etxaniz va créixer cantant amb la seva mare. Encara podia passar corrent per sota la taula de la cuina sense por a fer-se un cop al cap quan grimpava a la cadira per arribar al radiocasette jugant amb la seva mare a gravar-se cantant cançons junts.

Amb la música tallada a les primeres connexions neuronals va aprendre a fer malabars amb les paraules per, sense dir-les, explicar veritats.

Anys més tard va fer de la passió ofici i, saltant d’una pedra a una altra, es va convertir en autor de cançons. Unes les guarda per ell i altres les escriu perquè altres artistes les expliquin. Algunes ja formen part de la vida de molta gent, com els èxits ‘No voy a cambiar’, ‘Deshazte de mí’ o ‘Encadenada a ti’ (escrita juntament amb Barei i Rubén Villanueva) que ha fet seves Malú, o ‘Sonrisa’, tan ben defensada per Ana Torroja.

Una altra forma d’aproximar-se a la música ha estat a través dels cors. Etxaniz ha acompanyat en directe i ha gravat cors a discos d’altres artistes entre els quals es compten Extremoduro, Inconscientes, Chenoa, Ciclonautas, Rulo, Tierra Santa o Carlos Baute.

Actualment, Kai Etxaniz segueix escrivint per a altres, amb ATV Spain, i torna a l’essència més pura amb el projecte ETXANIZ i el disc ‘El impulso antes de saltar’. Disc que reflecteix un intens moment vital d’acceptació i creixement personal.