El músic amb una guitarra i l'actriu posant en una bosc amb cactus

DATES: del 22 d’octubre al 8 de novembre
PREU: 14€ anticipada (20€ a taquilla)

COMPRA D’ENTRADES

Abona’t a la temporada d’El Maldà!

JOHNNY & VIENNA. Maria Casellas i Guillem Rodríguez amb direcció i dramatúrgia de Llàtzer Garcia. Cabaret Western. Català, castellà i anglès. 75 min.

El nen, des de ben petit, mira pel•lícules de l’oest.
Les fan a Televisió Espanyola els diumenges a la tarda. Algunes són pel•lícules bones, d’altres no tant.
Però això no li importa a aquest nen.
Ell vol olorar les prades de Virginia que apareixen a la pantalla. No sap on és Virginia, ni Minnesota, ni Veracruz, ni tan sols Texas, però sap que són símbol d’una terra nova i desconeguda sota els peus dels pioners. Un nou edèn, un nou naixement de l’home en una terra feliç i lliure. La llar dels colons, dels cowboys, dels jugadors i també dels indis i dels pistolers a sou.
Però el que més li atrau al nen no són els revòlvers Colt ni els arcs i les fletxes; no, el que més li atrau són les cançons que apareixen en aquestes pel•lícules. Cançons que parlen de la terra i de l’home. Cançons que tot bon western posseeix i que sorgeixen del no res enmig de la pel•lícula per explicar-nos una història cantada vora al foc o bé acompanyant les aventures dels aventurers amb narracions que només sentim nosaltres, afortunats espectadors, o simplement vestint els títols de crèdit de lletres vermelles.
D’això tracta el nostre Johnny & Vienna, d’aquestes cançons i del nen que les escolta. I de paraules plenes de poesia i humor que hem sentit als millors westerns de John Ford, Howard Hawks o Nicholas Ray. Un cabaret poètic i evocador del vell oest menat pels nostres Johnny & Vienna, aquells que un dia van dir allò de… A quants homes has oblidat? A tants com a dones tu recordes.
Passin, vegin i escoltin.

LLÀTZER GARCIA

Direcció i dramatúrgia: Llàtzer Garcia
Intèrprets i arranjaments: Maria Casellas i Guillem Rodríguez
Traduccions: Llàtzer Garcia, Marc Rosich i Toni Terrades
Espai sonor: Guillem Rodríguez i Oriol Romaní
Disseny de llums: Xavi Gardés
Fotografia: Paco Amate
Vídeo i grafisme: Clàudia Portús
Estepi: Elisenda Pérez

Agraïments: Arcàdia, Pilar Artigas, Ethel Braga, Anna Nin i Agustín Santoyo, Graci Pedro, Josep Puig, Annita Ribera, Mònica Samit, La Perla29 i Factoria Si

Segueix #JohnnyVienna a   johnny_vienna twitter 2 @maldateatre  facebook 2  @elmalda

COMPRA D’ENTRADES