HUMOR HUMA_ horitzontal

Noves funcions: 3, 5 i 6/12!! PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!

RESERVES
Humor humà Estrena! HUMOR HUMÀ. Cia. La Pla & T de Teatre. Català. L’humor, imprescindible sempre i potser avui més que mai, és el denominador comú que agermana aquest conjunt d’històries. Humor subtil, irònic, elegant o destraler, n’hi ha tants de diferents, com diferent és l’estil i la procedència dels seus autors. Santiago Rusiñol, Jesús Moncada, Pere Calders i Josep Carner units pels enginyosos aforismes d’en Joan Fuster.
La saludable pràctica de riure’s de la vida, dels altres o d’un mateix a través de paraules sàviament triades i d’una interpretació acurada.

logo laie  Emporta’t alguns dels contes de l’espectacle a casa amb la LLIBRERIA DEL MALDÀ! Llibres disponibles a la taquilla.

Intèrpret: Carme Pla
Direcció: Marta Pérez
Il·luminació: Carlos Lucena
So: Aleix Quaresma
Vestuari: Mamen Duch
Elements escenogràfics: Elena Feliu
Tècnic: Lluís Adell
Disseny gràfic: Enric Jardí
Fotografia: David Ruano

Segueix-la a  twitter 2 @LaPlaCarme  i    facebook 2 CarmePla

Qui són?

Carme Pla. Membre fundadora de T de Teatre, ha participat en tots els projectes de la companyia. També ha participat en els muntatges Tres dones i un llop (de Javier Daulte, direcció de Carol López), Hamlet (de William Shakespeare, direcció d’Oriol Broggi), No és tan fàcil (de Paco Mir, direcció de Josep M. Mestres) i La filla del mar (d’Àngel Guimerà, direcció de Sergi Belbel), entre d’altres. Carme Pla ha participat en sèries i programes de televisió de TV3 (La Sagrada Familia de Dagoll Dagom, Laura, Plats bruts, Efectes secundaris, Laura, Dones d’aigua, Tres pics i repicó, Tres estrelles de El Tricicle), TV2 (Plàstic), Antena 3 TV (Los ladrones van a la oficina), Canal Plus (Crack) i Telecinco (Hospital Central). Ha participat a les pel·lícules L’última nit d’Elvis d’Oriol Ferrer, Ficción En la ciudad de Cesc Gay i No et tallis ni un pèl de Francesc Casanovas.

Agraïments a Ignasi Ojeda, Daniel López-Orós, Senyors Maluquer, Regidoria de Cultura del Masnou, Stem i Santi Duran .