HOMES FOSCOS_ horitzontal_v2

PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!

RESERVES Atenció! Dia 23/04 no hi haurà funció.

Estrena! HOMES FOSCOS. De Clara Peya i David Pintó. 60 min. Català. Partint de l’estètica de l’univers de Patricia Highsmith, entrem en un món tancat on ningú diu la veritat. Un famós guionista de cinema i un misteriós personatge que apareix del no res compartiran la seva soledat en una caseta aïllada del soroll de la ciutat. En aquesta illa deserta deixaran sortir a la llum les seves pors, mentides i misèries, mostrant la seva cara més fosca.
En quin moment la víctima es transforma en perpetrador? Com es trenca aquest cercle?

Els secrets se’ns mengen per dins i quan el desig vol una cosa i la convenció social ens prohibeix viure lliurement, ens convertim en una bomba de rellotgeria que pot explotar en qualsevol moment. Els dos homes foscos de la nostra història viuen en una època i un lloc repressius (l’amèrica dels anys 40) que els obligaran a amagar-se i a viure els seus desitjos més ocults d’una forma clandestina. Això els converteix en éssers molt vulnerables i els obliga a mentir. I sempre que mentim, fem mal a algú.

Aquest és el segon musical del tàndem Clara Peya i David Pintó. Una aposta que va néixer per fer recerca dins el gènere del teatre musical íntegrament cantat. És el segon d’una trilogia d’obres de dos intèrprets. El primer, “mares i filles” explicava la relació de dues dones (una mare i una filla). Aquest explora el vincle entre dos homes i el tercer explicarà una relació entre un home i una dona.

Intèrprets: Rubén Yuste, Marc Vilavella i Clara Peya | Andreu Gallén (piano)
Disseny d’il·luminació: Xavi Gardés
Escenografia i vestuari: Jordi Bulbena
Assessorament vocal: Mariona Castillo
Moviment: Ariadna Peya
Producció executiva: Cristina Raventós
Fotografia cartell: Alfred Mauve
Disseny cartell: Ander Soto

Agraïments: David Manau, Raquel Ortega, la caldera, Carlos Barco, Kris Broto, centre cívic Parc Sandaru, Dagoll Dagom, Inés Boza, Toni Albadalejo.

Segueix-los a twitter 2 #HomesFoscos @Dav_Pinto @Clara_Peya  i  facebook 2  Homes Foscos

Qui són?

Clara Peya. Després d’acabar la carrera de piano clàssic a l’ESMUC i de passar una petita temporada a Rússia, la Clara va decidir obrir horitzons i cursar els estudis superiors de música moderna i jazz al Taller de Músics . Acaba de treure el seu sisè disc Mímulus. Cofundadora de l’Era de les Impuxibles, una companyia de dansa-teatre i música en directe amb la que ja ha estrenat quatre espectacles que han fet temporada a Barcelona.

Compositora de diverses músiques per espectacles de teatre i teatre musical i dansa com Clownic del Tricicle, Best of you de La Intrusa Danza, Musicofília de Marc Angelet o Rudo de Manolo Alcántara. Ha sigut segona directora musical de La nit de Sant Joan de Dagoll Dagom i ha participat en discos d’artistes com Elena Gadel, Alessio Arena, Pulpopop, El niño de la hipoteca o Los seis días. Ha intervingut com a pianista en la pel·lícula de Cesc Gay Ficció. Actualment està treballant en diversos projectes com l’Òpera de butxaca.

David Pintó. Ha dirigit el musical “John i Jen” d’Andrew Lippa (que va obtenir dues nominacions als premis butaca de Catalunya), el monòleg “Des de l’ombra” de Dan Rebellato interpretat per l’actriu Roser Batalla (lola’07), “Tres cadires” de la compañía Entàndem (Fira de Tàrrega’07 i Teatre Gaudí Barcelona), “Danny i Roberta” de John Patrick Shanley (Versus teatre de Barcelona), la posada en escena del concert multitudinari “Flor de Nit” de Dagoll Dagom amb música d’Albert Guinovart en commemoració del 13è aniversari de la publicació digital teatralnet (teatre Condal), “El drac Pet” de Triar-T (espectacle pedagògic sobre el reciclatge), l’espectacle de cabaret “Live in Burlesque” (el molino), el musical “Over the Moon” a l’Almeria teatre de Barcelona, “Bandalismes” amb Lloll Bertran i la BMB al teatre Grec.

He fet d’ajudant de direcció de “Súper3, el musical” i “Mar i Cel” de la companyia Dagoll Dagom amb direcció de Joan Lluís Bozzo i “Magical History Club” amb direcció de Marc Crehuet.

Signa les adaptacions dels musicals “Adéu a Berlín” (Artenbrut), “Lady in the dark”, “Kiss me, Kate” i “Nine” (Institut del teatre), de les cançons de Jacques Brel de l’espectacle “Mon Brel” (Almería teatre) i “Midsummer” (Tantarantana), de l’òpera infantil “La ventafocs” (Comediants/Gran Teatre del Liceu) i la cantata “L’orquestra dels animals” (Gran Teatre del Liceu), entre moltes altres.