Herois anònims

Joan Aguiló i Catalina Florit
Maig
|
Temporada 22-23
|  
Inconformistes
 |  
Inesperat
 |  
L'hora del vermut
 

Un projecte d’art urbà que s’articula a partir de la identitat, amb la col.laboració de les veïnes i veïns del barri

El projecte “ Herois anònims” es desenvolupa de mà de l’artista plàstic Joan Aguiló i la actriu i dramaturga Catalina Inès Florit. Col·laboradors habituals, basen el seu treball en la recerca de la identitat local i la importància de l’individu dins la seva societat.

Motivat per descobrir allò que agermana i allò que distingeix a una comunitat d’una altra, aquest projecte multidisciplinari entre art urbà, literatura i creació escènica, cerca l’essència i identitat d’allà on es desenvolupa. A través dels seus habitants pretén donar visibilitat a aquelles persones anònimes que creen una riquesa immaterial al lloc on habiten, reafirmar la cultura local, crear un sentiment de pertinença, i establir vincles entre el resident i el seu entorn.

Del projecte esdevé com a resultat una sèrie d’il·lustracions a mida real (habitualment entre 10 i 20 dibuixos) d’habitants de la barriada/ poble /ciutat en la que s’intervé. Les imatges són ideades per ser oferides a l’espai públic com Art Urbà, en format de paper o plantilles, creant un itinerari artístic.

Integrant-se a les obres trobem textos poètics, d’autors locals o extrets de la cultura popular oral, que reforcen el caràcter dels personatges representats.

Finalment es realitza una ruta a mode de presentació/inauguració, en forma de monòlegs, donant a conèixer la història que amaguen les il·lustracions.  “Herois anònims” vol contribuir a construir l’imaginari col·lectiu basat en la cultura i identitat local.

Si t'agrada aquest espectacle, et suggerim...

Informació Pràctica

Itinerant | 60 minuts | Català

PREUS*:
a determinar

HORARIS:
a determinar

Fitxa artística

Artista plàstic: Joan Aguiló
Dramaturga: Catalina Inès Florit
Producció: Joan Aguiló i Catalina Florit

Participants al taller: grup de veïns i veïnes del barri de Ciutat Vella

Segueix #heroisanonims a
IG: @maldateatre | TW: @maldateatre | FB: @elmalda