Herois anònims

Joan Aguiló i Catalina Florit
9 i 10 de juny
|
Temporada 22-23
|  
Inconformistes
 |  
Inesperat
 |  
L'hora del vermut
 

Un projecte escènic i d’art urbà per conèixer la història del Barri Gòtic a partir de la vida dels seus veïns i veïnes.

El projecte Herois Anònims neix de la mà de l’artista plàstic Joan Aguiló i l’actriu i dramaturga Catalina Inès Florit. Col·laboradors habituals, basen el seu treball en la recerca de la identitat local i la importància de l’individu dins la seva societat.

Amb la motivació de descobrir allò que agermana i allò que distingeix una comunitat d’una altra, aquest projecte multidisciplinari entre art urbà, literatura i creació escènica, cerca l’essència i la identitat del lloc on es desenvolupa. A través dels seus habitants pretén donar visibilitat a aquelles persones anònimes que creen una riquesa immaterial al lloc on habiten, reafirmar la cultura local, crear un sentiment de pertinença, i establir vincles entre el resident i el seu entorn.

El resultat del projecte, que es desenvoluparà al Barri Gòtic de Barcelona, és una sèrie d’il·lustracions a mida real dels seus habitants, que es distribueixen per l’espai públic del barri en forma d’Art Urbà, amb l’objectiu de crear un itinerari artístic pel barri. Aquests dibuixos van acompanyants de textos poètics, d’autors locals o extrets de la cultura popular oral, que reforcen el caràcter dels personatges representats.

Finalment es realitza una ruta a mode de presentació/inauguració, en forma de monòlegs, per donar a conèixer la història que amaguen les il·lustracions. Herois anònims vol contribuir a construir l’imaginari col·lectiu basat en la cultura i identitat local.

Amb la col·laboració de:

Si t'agrada aquest espectacle, et suggerim...

Informació Pràctica

Itinerant | 60 minuts | Català

PREUS*:
9€
*Més despeses de gestió (1€)

HORARIS:
Divendres a les 18h
Dissabte a les 11.30h i a les 18h

Fitxa artística

Artista plàstic: Joan Aguiló
Dramaturga: Catalina Inès Florit
Producció: Joan Aguiló i Catalina Florit

Participants al taller: grup de veïns i veïnes del Barri Gòtic

Amb la col·laboració del Reial Cercle Artístic de Barcelona, Centre Cívic Pati Llimona, Casal de la Gent Gran Pati Llimona, Llar la Mercè (Fundació Família i Benestar Social)

Projecte seleccionat a La Convo d’On el teatre batega

Segueix #heroisanonims a
IG: @maldateatre | TW: @maldateatre | FB: @elmalda