PREU EXCLUSIU WEB: 12€ (15€ a taquilla)

RESERVES

GIRA PÍNDOLES – Microteatre. En aquesta funció, podreu gaudir de les quatre peces guanyadores del Festival Píndoles 2017:

HAPPY BIRTHDAY JAMIE LOVE. Comèdia. Un cor trencat. Una decisió dràstica, sense retorn. Una trucada inesperada: Sleep Quiet Assegurances. Un retrobament fora de tota regla. Mai menyspreïs la trucada d’un centre d’atenció telefònica…

Dramatúrgia: Jordi Diamant · Direcció: Joaquin Daniel · Intèrprets: Carlos Conde i Diana de Guzman

L’INCREÏBLE HOME BALA. La meva gestació va durar el que dura un esternut de primavera, i quan els familiars rebien la notícia del meu naixement jo ja em graduava. Des de llavors sempre he estat precoç de mena, i després d’una vida plena d’esdeveniments fugaços i vertiginosos, vaig resignar-me a la velocitat del meu fat. Però el que ignorava és que hi havia una cosa que em podia fer frenar: l’amor. Senyores i senyors, passin i vegin; la meva història és tan veloç, que si més no, els asseguro que no els faré perdre el temps!

Dramatúrgia: Ariadna Pastor · Direcció: Ariadna Pastor i Adrià Aubert · Ajudant de direcció: Laia Pastor · Intèrpret: David Anguera.

RODEO ROAD. Cia. La Meybes. Drama. Estiu de 1943. Chadds Ford, Pennsylvania. Lucille i Martin esperen en un bosc prop d’una granja. Com àngels anunciadors, són els portadors d’una notícia molt important; però els àngels ni de lluny tenen tants dubtes. Una de les obres més icòniques del pintor Andrew Wyeth cobra vida en aquest retrat del cor dels Estats Units durant la Segona Guerra Mundial.

Dramatúrgia i direcció: David Bo · Intèrprets: Berta Pipó i David Bo · Vestuari, cartell i fotografies: Marina Prats · Producció, ajudant de direcció i teaser: Elena Sánchez · Música teaser: Tirant lo Beat.

JOCS PERILLOSOS. Cia. La Volcànica. Drama. Podria dir-se que és la primera cita d’una parella, tot i que ningú ho afirmaria amb contundència. Els seus noms varien, les seves professions no queden clares, hi ha una familiaritat estranya impròpia d’aquestes trobades i la conversa va a la deriva intentant trobar un port que els pugui salvar. Tot i això, ell i ella seguiran. Seguiran fins al final.

Dramatúrgia i direcció: Lara Díez Quintanilla · Intèrprets: Ivan Padilla i Lara Díez · Agraïments: Bernat Llaberia, Ramon Bonvehí i Dani Ledesma.