ESTRANHA_ horitzontal

PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!

RESERVES

Estrena! ESTRANHA FORMA DE VIDA. 60 min. Castellà. El 1919 Ofèlia Queiroz va començar a treballar com a mecanògrafa en la mateixa oficina en la que Fernando Pessoa col·laborava de forma puntual. Un dia ell va decidir declarar-se utilitzant els mateixos versos amb que Shakespeare va confessar l’amor que Hamlet professava a Ofèlia. Aquest va ser el punt de partida d’una història d’amor inusual que va generar una correspondència amorosa que no van veure la llum fins la mort de Pessoa, com la major part de la seva obra i d’altres escrits molts sorprenents que ens ajuden a entendre, una mica més, a un dels escriptors més cèlebres del s. XX. Un autor supeditat a unes peculiars creences espirituals, un home que tem ser víctima de la bogeria. Un ésser que va ser estimat per un amor excepcional i va viure una estranya forma de vida.

Dramatúrgia: Jessica Rimblas i Oscar Jarque
Direcció: Joan Maria Segura
Ajudantia de direcció: Jessica Rimblas
Actors: Núria Cuyàs i Oscar Jarque
Músic: Núria Cuyàs
Espai Visual: Carolina Cabrerizo
Espai sonor: Carles López
Disseny llums: Natalia Ramos i Lluis Serra
Escenografia i Vestuari: En Companyia Estranya
Disseny gràfic: Jarmu
Producció : En Companyia Estranya

Segueix-los a twitter 2 @estranhaforma i

facebook 2  Estranha forma de vida i… Fernando PessoaOfelia QueirozÁlvaro de Campos, Henry More “el maestro desconocido” No us perdeu el desenvolupament de la història a Facebook i participeu!

Agraïments: “Un amor como este” de l’editorial Funambulista i el seu autor Luis Morales per la seva generositat i suport.

Us recomanem la lectura de ‘Un amor como este’ si portada de un amor como estefunambulistamai us heu enamorat i heu escrit “cartes d’amor ridícules”, o no.