L'actriu llegint una carta somrient, vestida com dels anys 80, amb cabell curt, arracades grans, i jaqueta de cuir, llegint una carta somrient, i al costat un noi jove amb la mirada perduda. Fons negre.

Del 9 d’octubre al 3 de novembre de 2019

PREU: 14€ anticipada (20€ a taquilla)

HORARIS: De dimecres a dissabte a les 22h. Diumenges a les 20h.

COMPRA D’ENTRADES 

EL TEMPS QUE NO TINDREM. Teatre musical. 70 min. Català. Després de l’èxit aconseguit amb Per si no ens tornem a veure (2017) i Tot el que no ens vam dir (2018), arriba el moment de tancar aquesta Trilogia de l’Amor creada i dirigida per Alícia Serrat amb el seu nou musical, El temps que no tindrem. Produïts per Daniel Anglès, cadascun d’aquests tres musicals ha parlat sobre l’amor des d’una perspectiva diferent.  

“Potser la vida hauria de venir amb un pròleg, com als llibres. Un pròleg que d’alguna manera ens prepari per a tot el que vindrà. No en sabríem el final, perquè algunes històries és millor no saber com acaben, però podríem decidir si val la pena seguir llegint o no.” Amb la perspectiva de qui mira enrere des de certa enyorança, l’Eduard escriu, a cavall entre la realitat i la ficció, una declaració d’amor a la seva infància i a la seva família.

El temps que no tindrem és una obra que parla del primer amor de tots, el de la família. Aquell amor que defineix en gran part, les persones en les quals ens acabem convertint. Aquesta obra també parla sobre la necessitat de curar el passat, d’afrontar-lo i col·locar les coses que hem viscut, o fins i tot aquelles que mai vam poder arribar a viure.

Llibret i lletres: Alícia Serrat
Música: Dani Campos
Repartiment: Mariona Castillo i Eloi Gómez
Teclats: Dani Campos / Miguel González
Direcció: Alícia Serrat
Direcció musical: Dani Campos
Vestuari: Raquel Ibort i Marc Udina
Escenografia: Toni Luque
Disseny d’il·luminació: Adrià Rico
Producció executiva: Eduard Autonell
Imatge gràfica: Zuhaitz San Buenaventura
Edició gràfica i fotografia: Àgata Casanovas
Producció artística: Daniel Anglès

MATERIAL DE PREMSA 

Segueix #Eltempsquenotindrem a:

                            twitter 2  @maldateatre  @eltempsqueno         
                            facebook 2 @elmalda  @eltempsqueno           
                           @maldateatre  @eltempsquenotindrem 
Comprar entradas para El temps que no tindrem