Recupera els 4 capítols de “Dilluns de merda”!
Els podeu veure a través del canal de Youtube d’El Maldà>>

Els Dilluns de merda

Des d’El Maldà es va iniciar un projecte per passar plegats els DILLUNS DE MERDA durant el confinament!
DILLUNS DE MERDA és una iniciativa de #Seguimaprop.

Els “Dilluns de merda” van ser 4 capítols emesos per Youtube creats per 10 de les companyies que no van poder presentar els seus espectacles a causa de la pandèmia, juntament amb algunes que ja havien estrenat la temporada 19-20.

Una iniciativa per gaudir des de casa de peces teatrals fetes a partir de diferents fragments dels espectacles i de material adicional que no hauríem pogut veure al teatre, ja sigui amb peces que han inspirat les creacions o peces de caire més documental, amb testimonis i entrevistes en el cas d’espectacles que es basen en fets reals. 

Amb aquesta iniciativa també es volia mantenir viva la relació entre companyies i espectadors. Aquesta nova programació online va oferir una alternativa per seguir gaudint del teatre mentre les sales van romandre tancades.

Capítol 1

Capítol 2

Capítol 3

Capítol 4

Ens ajudes a finançar el projecte?

O pots fer una transferència bancària al compte:
ES45 3025 0001 10 1433501385

Per fer possible aquest projecte, les emissions dels diferents capítols seran en obert però inclouran un sistema de donatius online. D’aquesta manera us proposem col·laborar en l’elaboració d’aquest material i contribuir a la supervivència de les companyies que hi participen.