PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!

boto

DÉU ÉS BELLESA. Teatre de text. 1 hora 40 min. Català. Cia. Parking Shakespeare. Déu és Bellesa és una obra composta de vuit escenes que recreen vuit quadres pictòrics fets pel seu protagonista, el pintor finlandès Vilho Lampi. A cada quadre, el pintor explora amb honestedat els límits humans i troba un motor ètic en la recerca de bellesa. La lluita del jove artista és una anada i vinguda d’entusiasmes i desil·lusions. Lampi busca respostes, però a tot arreu sent la mateixa falta de pertinença. A més de ser un sòlid retrat de l’artista, aquesta obra és una narració sobre l’experiència de la bellesa, la recerca de la divinitat i la dificultat de ser un home. Ens mostra un ésser que té la mirada posada en l’eternitat.

Autor: Paavo Rintala i Kristian Smeds
Traducció: Riikka Laakso i Meritxell Lucini
Direcció: Alícia Gorina
Intèrprets: Òscar Bosch, Maria Casellas, Mireia Cirera, Adrià Díaz, Pep Garcia-Pascual, Santi Monreal, Ricard Sadurní
Treball de cos i moviment: Riikka Laakso
Escenografia i vestuari: Silvia Delagneau
Ajudant d’escenografia i vestuari: Ona Grau
Producció i comunicació: Aina Bujosa
Estudiant en pràctiques: Arnau Font
Direcció Artística: Pep Garcia Pascual
Il•luminació: Raimon Rius
Imatges cartell: Ricard Sadurní
Disseny cartell: Ona Grau

L’obra s’ha traduït amb l’ajuda i col·laboració de TINFO – Theatre Info Finland, Grant for translations of Finnish plays

Agraïments: Forn Coma (Manresa), Associació Indi Gest, Saara Turunen, Albert Arribas, Víctor Molina, Xavi Gil, Xavi Mas Duque, Aitor Rodero, Bonpreu i tots i totes els que d’una manera desinteressada heu col•laborat perquè Parking Shakespeare continuï endavant!

Segueix-los a twitter 2@ParkShakespeare  i  facebook 2 Parking Shakespeare