CABALLO_ horitzontal

PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla)

RESERVES


Estrena! CABALLO NEGRO. CABALLO BLANCO 60 min. Mut. Una titellaire professional, una titellaire novella, dues titelles, moltes caixes per muntar i un despertar… Per treballar com a titellaire professional i sotmetre les titelles, s’han de complir dues normes: seguir el tempo establert a la feina i ser un mateix com la seva titella. Trencar les normes generaria el caos. Per aquesta raó, quan arriba una jove i inexperta titellaire a la feina, sorgeixen els primers problemes… La seva titella viu quan ningú la domina i descobreix alguna cosa que la canviarà per sempre…

Caballo negro. Caballo blanco és una comèdia musical de gènere fantàstic i muda que ens parla de la dicotomia llibertat-domini, tant interna com externa, de la lluita que tots tenim amb el nostre ego i de com aquest tantes vegades ens sotmet.

Dramatúrgia i direcció: Sergio Sala Sastre

Composició musical: Jo Robinson

Ajudant de direcció: Kiva Murphy

Intèrprets: Filipa Mendes, Luciana Capano, Kiva Murphy, Marina FontSergio Sala

Coreografia: Gemma PellicerMónica Escribà

Coreografia tercer acte: Zarina Rondón

Mapping: Anna Turellols

Tècnic d’il·luminació: Eric Rufo

Qui són?

La idea de crear la cia. Mayéutics neix el 2014 a partir de l’escriptura del primer esborrany de llibret de ‘Caballo negro. Caballo blanco’ i es crea l’any 2015. L’objectiu de la companyia és ajudar mitjançant el teatre a identificar aquelles parts de la realitat que, estant tan immersos en ella, ens són difícils de veure amb objectivitat. Per fer-ho, la companyia se serveix de diferents disciplines artístiques, unió de professionals de diferents trajectòries que ajuden a enriquir el resultat final dels espectacles. S’han presentat a diferents sales de Barcelona i han estat seleccionats com a finalistes i guanyadors del premi del públic al concurs “Estrena’t” del C.C. Casa Groga.