BALNEARI3_ horitzontal

PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!

Veure calendari de funcions i horarisRESERVES

Estrena! BALNEARI MALDÀ 3 – El Poder. Cia. Els Pirates Teatre. 70min. Català. Arriba la darrera part d’aquesta trilogia sobre tres qüestions que ens fan sortir els colors a tots: la identitat, l’educació i el poder. Fer l’últim capítol del Balneari Maldà sobre “el poder” no ha estat feina fàcil, precisament pel tema escollit. Ja als primers assaigs vam començar a entreveure una lluita d’egos entre els actors i la pianista que, sumades a la vanitat dels dramaturgs i el director han acabat desembocant en una mena de dictadura teatral liderada per l’assistent en pràctiques de la companyia.

Gràcies a la mediació d’una productora hipòcrita capaç de quedar bé amb tothom a la vegada, el resultat ha estat una cosa semblant a la que s’esperava dels altres balnearis, de manera que el públic gairebé no en patirà les conseqüencies. Així doncs, en aquest cabaret temàtic hi podrem trobar des del judici d’un hàbil jutge corrupte fins a la discussió d’un actor amb una blogaire mafiosa, i comptarem amb la participació de personatges com Arnau Puig, Hitler, Marilyn Monroe, Mozart o el Papa Borgia.

  • La identitat · Repartiment: Núria Cuyàs, Ricard Farré, Jordi Llovet i Laura Pau
  • L’educació · Repartiment: Laia Alsina, Queralt Casasayas, Maria Cirici i Bernat Cot
  • El poder · Repartiment: Laura Aubert, Robert González, Lluna Pindado i Arnau Puig

Cada cabaret comptarà també amb la pianista Ariadna Cabiró, que en farà la direcció musical.

Dramatúrgia: Anna Maria Ricart, Xavi Morató, Ariadna Pastor
Direcció i il·luminació: Adrià Aubert
Coreografies i moviment: Anna Romaní
Composició musical: Llorenç González
Direcció musical: Ariadna Cabiró
Assessorament de moviment: Robert González
Escenografia i fotografies: Enric Romaní
Figurinisme: Maria Albadalejo
Tècnic: Jorge Mur
Ajudant de producció: Lea Ariet Jelinek
Producció: Marina Marcos Aixalà

Què n’han dit?

 

Us recomano aquest Balneari 3 de tot cor, amb tota la sinceritat que sóc capaç. És tan divertit, tan surrealista, tan especial, tan imaginatiu… Teresa Bruna (Recomana.cat)

La intel·ligència humana es demostra no amb discursos ampul·losos si no en saber reconeèixer la migreadesa des on es parla. Teatre honest que convida a prendres un sorbet de llimona, acabada la funció. Aprofiteu oportunitat! Jordi Bordes (Recomana.cat)

Les actuacions totalment creïbles i properes donen coherència a un muntatge volgudament estrafolari que manté el ritme amb cançons i coreografies divertides. Toni Polo (Recomana.cat)

Continua la combinació de registres, tot i que, potser per ser la tercera, i sembla que última part, aquest trencaclosques encara es fa més evident perquè, a més de la música, la cançó de diferents gèneres, des de la coral a la rumba, humor, la picaresca i l’aire cabareter, hi ha el gest, la minicoreografia i la ironia de riure’s d’un mateix amb una fusió dels intèrprets de la companyia amb els personatges de ficció. Andreu Sotorra (Recomana.cat)

Al Balneari Maldà ens mostraran les carotes del poder, amb humor, ironia, bon rotllo, música i ball. Què més voleu? “Siguem seriosos”… s’ha d’anar a veure. Riure’s del poder pot ser terapèutic, com anar a un Balneari. Al Balneari Maldà 3 us faran teràpia de la bona. Nicolás Larruy (Espectaculosbcn.com)

BALNEARI2_ horitzontal BALNEARI_ horitzontal

Segueix-nos a   twitter 2 @piratesteatre i  facebook 2 elspiratesteatre

Què han dit dels Balnearis anteriors? Recomana.cat>>

És tan fresc, que rara vegada l’espectador se’n sentirà allunyat Jordi Bordes

La proposta és un divertimento de cap a peus, interpretat per la troupe amb bona obra i millor gràcia (…). Andreu Sotorra

Aquests pirates beuen de l’ampolla de rom dels millors del gènere, als quals, de passada, reten un divertit homenatge. No cal dir que Els Pirates mantenen la seva pròpia identitat (si no fos així, no hi hauria homenatge, hi hauria plagi). La troupe controla amb agilitat i professionalitat els estils que maneja. I, el més important, fan que els espectadors riguin i no dubtin en cap moment que el desori cabareter al qual han assistit té un missatge… identitari. Toni Polo (El Pais)

Qui són?

Els Pirates Teatre és una de les companyies alternatives amb més anys de trajectòria de la nostra ciutat. La companyia neix a Barcelona l’any 2001, i des de llavors han mantingut els mateixos ideals, estan oberts a totes les arts escèniques i sent capaços d’interpretar obres de gèneres i formats molt diversos, així com adaptar i teatralitzar textos de la literatura catalana i universal. El seu teatre manté sempre forts vincles amb la música i la proximitat amb el públic. Els Pirates Teatre està format per 14 professionals dels móns del teatre, la dansa i la música, els seus membres sempre hem compartit les ganes de crear i jugar sobre l’escenari. Des del desembre del 2013 els Pirates Teatre han assumit la gestió d’El Maldà.