balneariestiu_h

PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) cada espectacle
PREU ABONAMENT “BALNEARI D’ESTIU”: 30€ els tres espectacles (1 entrada per cada espectacle)
Calendari:
Primera Setmana: Capítol 1: La identitat – del 6 al 8/07 a les 22h i el 10/07 a les 18h
Segona Setmana: Capítol 2: L’educació – del 13 al 16/07 a les 22h i 17/07 a les 18h
Tercera Setmana: Capítol 3: El Poder – 03/07 a les 12.30h, 11/07 a les 21h i del 18 al 22/07 a les 22h.

RESERVES

BALNEARI D’ESTIU: Capítols 1, 2 i 3. Cia. Els Pirates Teatre. Català. Durant la temporada 2015-16, Els Pirates Teatre us hem ofert la trilogia “Balneari Maldà” en tres capítols sobre: la identitat, l’educació i el poder. Volíem acabar al juny, però sabem que els vespres d’estiu a Barcelona són durs i hem decidit oferir-vos més riure i bon humor durant el mes de juliol!

“Balneari Maldà”, inspirat en el Monty Phyton’s Flying Circus, és una sèrie de tres cabarets construïts a partir d’esquetxos breus, música, ball, gest…i molt d’humor. Els tres són espectacles de creació amb música composada per a l’ocasió per Llorenç González i els dramaturgs Adrià Aubert, Xavi Morató, Ariadna Pastori Anna Maria Ricart.

  • La identitat · Repartiment: Eduard Autonell, Núria Cuyàs, Ricard Farré i Laura Pau
  • L’educació · Repartiment: Laia Alsina, Queralt Casasayas, Maria Cirici i Bernat Cot 
  • El poder · Repartiment: Laura Aubert, Robert González, Lluna Pindado i Arnau Puig 

Cada cabaret comptarà també amb la pianista Ariadna Cabiró, que en farà la direcció musical.

Dramatúrgia: Anna Maria Ricart, Xavi Morató, Ariadna Pastor
Direcció i il·luminació: Adrià Aubert
Coreografies i moviment: Anna Romaní
Composició musical: Llorenç González
Direcció musical: Ariadna Cabiró
Assessorament de moviment: Robert González
Escenografia i fotografies: Enric Romaní
Figurinisme: Maria Albadalejo
Tècnic: Jorge Mur
Ajudant de producció: Lea Ariet Jelinek
Producció: Marina Marcos Aixalà

Segueix-nos a   twitter 2 @piratesteatre i  facebook 2 elspiratesteatre

Què han dit dels Balnearis? 

Us recomano aquest Balneari 3 de tot cor, amb tota la sinceritat que sóc capaç. És tan divertit, tan surrealista, tan especial, tan imaginatiu… Teresa Bruna (Recomana.cat)

La intel·ligència humana es demostra no amb discursos ampul·losos si no en saber reconeèixer la migreadesa des on es parla. Teatre honest que convida a prendres un sorbet de llimona, acabada la funció. Aprofiteu oportunitat! Jordi Bordes (Recomana.cat)

Les actuacions totalment creïbles i properes donen coherència a un muntatge volgudament estrafolari que manté el ritme amb cançons i coreografies divertides. Toni Polo (Recomana.cat)

És tan fresc, que rara vegada l’espectador se’n sentirà allunyat Jordi Bordes (Recomana.cat)

La proposta és un divertimento de cap a peus, interpretat per la troupe amb bona obra i millor gràcia (…). Andreu Sotorra (Recomana.cat)

Aquests pirates beuen de l’ampolla de rom dels millors del gènere, als quals, de passada, reten un divertit homenatge. No cal dir que Els Pirates mantenen la seva pròpia identitat (si no fos així, no hi hauria homenatge, hi hauria plagi). La troupe controla amb agilitat i professionalitat els estils que maneja. I, el més important, fan que els espectadors riguin i no dubtin en cap moment que el desori cabareter al qual han assistit té un missatge… identitari. Toni Polo (El Pais)

Qui són?

Els Pirates Teatre és una de les companyies alternatives amb més anys de trajectòria de la nostra ciutat. La companyia neix a Barcelona l’any 2001, i des de llavors han mantingut els mateixos ideals, estan oberts a totes les arts escèniques i sent capaços d’interpretar obres de gèneres i formats molt diversos, així com adaptar i teatralitzar textos de la literatura catalana i universal. El seu teatre manté sempre forts vincles amb la música i la proximitat amb el públic. Els Pirates Teatre està format per 14 professionals dels móns del teatre, la dansa i la música, els seus membres sempre hem compartit les ganes de crear i jugar sobre l’escenari. Des del desembre del 2013 els Pirates Teatre han assumit la gestió d’El Maldà.