Adéu, Jane!

Clara Moraleda i Juanjo Marín
Del 6 al 30 de juny de 2023
|
Temporada 22-23

La història d’un pit i un homenatge a tots ells

La Mariona travessa un dels moments més importants de la seva curta vida: amb només disset anys, ha de passar per l’extirpació del seu pit malalt.

Durant la ressonància magnètica prèvia a l’operació, entrarem dins del seu imaginari on ella, i dos estranys alter egos, ens explicaran com ha arribat fins al moment present, quins són els seus dubtes, les seves pors, les seves il·lusions, i com visualitza l’impacte que tindrà aquest fet a la seva vida.

Basat en una història real -i inspirat en tantes d’altres-, aquest espectacle és, també, un espai per reflexionar sobre els perills de la pressió estètica i la importància de l’acceptació i estima pròpies. És un homenatge a tots els nostres pits: estimar-los no ens hauria de suposar tants esforços.

Premi Xarxa Alcover de la Mostra Igualada
Premi al Millor Espectacle per a Joves de la Mostra IgualadaELS MITJANS EN PARLEN

L’obra és empoderadora i va més enllà del fet concret individual per exclamar una preocupació generalitzada sobre el cos i les seves diverses formes […] És una obra de teatre que haurien d’anar a veure tots aquells que diuen que la joventut ha renunciat a la lluita i tots aquells joves (i no joves) que no s’agraden quan es miren el mirall. Que facin cua al Maldà (i allà on es representi).”
Jordi Bordes a Recomana.cat

“Un tema que podria ser fosc i depriment, es presenta en forma d’espectacle alegre, vitalista, emotiu i ple de creativitat […] En la lluita contra la concepció avorrida del teatre, propostes com aquesta hi fan molt, especialment cap a la gent jove. Amb tot, la peça pot agradar a totes les edats: És un valent i honest homenatge al cos, a la diferència i a l’amor cap a totes les singularitats que formen part de nosaltres.”
Alba Cuenca a Recomana.cat

Entrevista a la Clara Moraleda al programa PLANTA BAIXA de TV3

Entrevista a la Clara Moraleda al programa LA TARDA de Catalunya Ràdio

Entrevista a la Clara Moraleda al programa VOSTÉ PRIMER de RAC1

Si t'agrada aquest espectacle, et suggerim...

Informació Pràctica

Teatre de text | 70  minuts | Català

PREUS*: 
16€ de dimarts a divendres
18€ dissabte i diumenge
20€ a taquilla
*Més despeses de gestió (1€)

HORARIS:
De dimarts a dissabte a les 20h i diumenge a les 19h

*Dissabtes 10 i 17/06 funció a les 18h
*Divendres 23/06/2023 no hi haurà funció

POSTFUNCIÓ
Diumenge 25/6 |
Una conversa sobre les repercussions físiques, emocionals i socials que es deriven d’una cirurgia mamària, amb Clara Moraleda i Cristina Martínez, Responsable dels Serveis de Salut Sexual i Reproductiva de Catalunya. Activitat organitzada conjuntament amb l’Institut Català de la Salut i el TRESC – Comunitat de Cultura.

Fitxa artística

Dramatúrgia: Clara Moraleda
Direcció: Juanjo Marín i Clara Moraleda
Interpretació: Laura Dorca, Clara Moraleda i Joana Roselló
Disseny de so i enregistraments: Cesc Martínez
Assessoria de moviment: Ana Pérez
Construcció: Zoé Almellones

Producció: Binomi
Fotografies promocionals: Juanjo Marín
Vídeo promocional: Juanjo Marín
Distribució: Cristina Ferrer (Tot Produccions)

Agraïments: Sala Flyhard, L’Excèntrica i Pitagoralife. A totes les persones que han confiat en aquesta funció. Especialment, als Clandestins, per haver contribuït al seu naixement; i al Juanjo Marín, per impulsar-me a fer-la créixer

Segueix #adeujane a
IG: @maldateatre | TW: @maldateatre | FB: @elmalda