ABANS_ horitzontal_noves funcions2

PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!

5 noves funcions! Del 30/03 al 03/04 a les 20.30h RESERVES Per assistir a la representació porta una o més peces de roba per tal de col.laborar amb Roba Amiga i amb el nostre projecte social. Moltes gràcies!

Estrena! ABANS 60 min. Català. Proposta única de la companyia Descartable teatre que ens proposa un recorregut emocional per la realitat de dos germans que, a partir d’uns fets, tiren endavant, cada un d’ells a la seva manera. L’obra inclou un projecte de donació de roba, combinant així teatre i projecte social. Així doncs, aquesta roba es repartirà entre la gent més necessitada, acció que durà a terme Roba Amiga, col·laboradora en el projecte.

Dramatúrgia i direcció: Daniel J.Meyer

Intèrprets: Laia Pellejà i Marc Pociello

Producció i distribució: Cristina Ferrer

Segueix-los a twitter 2 @DESCARTABLEs  i  facebook 2  Descartable.Teatre

foto-instagram-logo-camara-esquema_318-56004 descartable.teatre o al Web Descartable Teatre

Qui són?

Descartable Teatre és la companyia de Daniel J. Meyer, dramaturg i director, i Laia Pellejà, actriu. La companyia té com a objectiu crear espectacles que apropin les arts escèniques a aquell públic que no hi està habituat  o que actualment no hi veu reflectides les seves inquietuds culturals. És per això que aposta sempre per un llenguatge directe i multidisciplinar, d’acord amb la societat contemporània.

A les seves espatlles la companyia té la producció de “Descartable” (estrenada l’abril del 2011 a la Nau Ivanow); “Daian&Giggy LIVE SEX” (estrenada el novembre de 2011 al Jardins de la Mercè, L’off de Temporada Alta); ”Deflacionable” (estrenada el març del 2012 a la Nau Ivanow); “Nestea con Vodka” (estrenada el maig del 2013 al Café- Bar Salambó); “Cola con Anís” (estrenada el novembre del 2013 al Café- Bar Salambó). El mes de febrer la companyia estrenarà l’obra “Fusells” al teatre Almeria.