3 desitjos

Cia. La Sinàptica
Del 15 de març al 7 d’abril
|
Temporada 22-23

Un musical on l’oblit t’ajudarà a recordar el que és realment important

3 desitjos ens endinsa en el  dia a dia d’una jove parella de Barcelona; en Dani, dissenyador gràfic i la Lara, relacions públiques d’una galeria d’art. Tot es trasbalsa quan en Dani, després de desorientar-se tornant a casa, és diagnosticat per la neuròloga Eva Prados amb una variant genètica i minoritària de la malaltia d’Alzheimer.

La Lara es veu empesa, per l’afecte i l’estima que li té, a convertir-se en la seva cuidadora, a més de la seva parella. Amb una situació imposada pel destí i un augment progressiu de les seves responsabilitats, la Lara haurà de capgirar la seva vida i, poc a poc, adaptant-se i aprendre a gestionar les petites situacions del dia a dia: comprar, passejar, anar a la feina… En un últim intent per ajudar a en Dani abans que perdi la memòria, i sense possibilitat de poder curar-lo, decideix acomplir els 3 desitjos restants d’una llista que en Dani havia estat confeccionant des de la seva infància.

ELS MITJANS EN PARLEN

“És una història explicada des del romanticisme, des de la tendresa, des de la bellesa d’allò quotidià, des d’allò més subtil… des de l’amor. […] 3 desitjos és un musical que t’arriba al cor. […] Una història ‘universal’ que parla del desig de viure, de continuar, de somiar, de recordar…”
Pablo Cavero a Catacultural.com

“A ‘3 desitjos’ la música viatja, al costat de la trama, donant sortida a la llum”
Jordi Bordes – El Punt Avui

“3 desitjos fa aquesta aproximació a l’Alzheimer en clau musical amb una trama que burxa i emociona com poques vegades ho aconsegueix un espectacle.”
Andreu Sotorra – Recomana.cat

“3 desitjos es un musical que trata una historia difícil con buen gusto; midiendo mucho lo que se quiere contar y, cómo, se quiere debe contar. Un espectáculo de pequeño formato sincero, sin artificios y sin barreras que nos muestra el Alzheimer tal como es.”
Norman Marsà – Enplatea.com

“3 desitjos, un delicat espectacle que aconsegueix endinsar-nos en la vida d’una jove parella de Barcelona, tractant una malaltia degenerativa com és l’Alzheimer, que a hores d’ara encara no té cura. I ho fa de manera íntima i molt propera amb una barreja molt intel·ligent entre el drama i l’humor, aconseguint en diversos moments de l’espectacle els aplaudiments, les rialles i fins i tot les llàgrimes de moltes de les persones que formen part del públic.” Carla Solanellas – Diari de Barcelona

Si t'agrada aquest espectacle, et suggerim...

Informació Pràctica

Teatre musical | 90 minuts | Català

PREUS*: 
16€ de dimarts a divendres
18€ dissabte i diumenge
20€ a taquilla
*Més despeses de gestió (1€)

HORARIS:
De dimarts a dissabte a les 20h i diumenge a les 19h

POSTFUNCIÓ TRAVESSIA RECOMANA:
19/03: Una conversa amb la companyia i el crític Christian Machío de Recomana.cat.

Fitxa artística

Un espectacle de la Cia. La Sinàptica

Dramatúrgia: Marc Lluís Fernández
Música i lletres. Direcció musical: Carles Alarcón
Direcció: Pilar Capellades
Direcció de moviment: Oscar Reyes

Intèrprets: Marc Lluís Fernández, Judit Malet, Mercè Martínez i Carles Alarcón (piano)
Disseny escenografia: Enric Romaní
Disseny vestuari: Maria Albadalejo
Disseny il·luminació: Dani Gener

Producció: Montse Farrarons
Producció executiva: Marina Marcos
Comunicació i premsa: Anna Castillo i Ester Cánovas

Una producció d’El Maldà
Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Agraïments: Aules – Escola d’arts escèniques, La Lleialtat Santsenca, Eva Ximenes, Eixample Teatre, Dani Campos i Nina Gramunt

Segueix #3desitjos a
IG: @maldateatre | TW: @maldateatre | FB: @elmalda