PREU: 14€ anticipada (20€ a taquilla)
DATES I HORARIS: De l’11 de desembre de 2019 al 12 de gener de 2020.
De dimecres a dissabte a les 22h. Diumenges a les 20h.

COMPRA D’ENTRADES 

Abona’t a la temporada d’El Maldà!

EL TEMPS QUE NO TINDREM. Teatre musical. 70 min. Català. Després de l’èxit aconseguit amb Per si no ens tornem a veure (2017) i Tot el que no ens vam dir (2018), arriba el moment de tancar aquesta TRILOGIA DE L’AMOR creada i dirigida per Alícia Serrat amb el seu nou musical, El temps que no tindrem. Produïts per Daniel Anglès, cadascun d’aquests tres musicals ha parlat sobre l’amor des d’una perspectiva diferent.  

“Potser la vida hauria de venir amb un pròleg, com als llibres. Un pròleg que d’alguna manera ens prepari per a tot el que vindrà. No en sabríem el final, perquè algunes històries és millor no saber com acaben, però podríem decidir si val la pena seguir llegint o no.” Amb la perspectiva de qui mira enrere des de certa enyorança, l’Eduard escriu, a cavall entre la realitat i la ficció, una declaració d’amor a la seva infància i a la seva família.

Amb el mateix equip creatiu que l’ha acompanyat en les dues propostes anteriors, Alícia Serrat no només estrenarà el seu tercer musical consecutiu en tres anys, si no que aquest es presentarà al mateix temps que es reposen els dos títols anteriors. Així el públic tindrà la possibilitat de veure els tres espectacles durant les mateixes setmanes

Llibret i lletres: Alícia Serrat
Música: Dani Campos
Repartiment: Mariona Castillo i Eloi Gómez
Direcció: Alícia Serrat
Direcció musical: Dani Campos
Vestuari: Raquel Ibort i Marc Udina
Escenografia: Toni Luque
Disseny d’il•luminació: Adrià Rico
Direcció de producció: Toni Luque
Imatge gràfica: Zuhaitz San Buenaventura
Edició gràfica i fotografia: Àgata Casanovas
Producció artística: Daniel Anglès

Comprar entradas para El temps que no tindrem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *